Bibliotheek #2+#3 Haul ~ 23-4-2022

Bibliotheek #2+#3 Haul ~ 23-4-2022

Hallo!!

Welkom bij een nieuwe bieb haul! Afgelopen zaterdag ben ik weer gezellie naar bieb #2 en #3 gegaan! danst

Ik heb het kort gehouden voor mijn Engelse blog, waar ik de haul post zaterdagavond om half 9 schreef want het was een drukke leuke dag, dus ik hou het hier ook kort.

Eerst ging ik naar bieb #3 want het was op zaterdag ook Community Day voor Pokemon Go en mijn man en ik wilden wel wat vangen in de korte 3 uur die je tegenwoordig hebt. Bieb #3’s stad is echt veel te druk, dus daarom maar naar Bieb #2s stadje. Iets rustiger. Ik had bij bieb #3 ook een reservering wachten! Ja, normaal doe ik dat niet want tja, het kost 50 cent en je kunt nou niet echt makkelijk nieuwe boeken vinden. Maar ze hadden een boek die ik al een tijdje wilde en hij was eindelijk eens beschikbaar. Dus meteen gereserveerd en gelukkig lag de reservering klaar voor zaterdag. Ik heb ook lekker rondgelopen, leuke boeken gevonden (voornamelijk nieuwe releases, altijd fijn als ze daar veel van hebben), en genoten van de stilte. En ik kan ook niet wachten om te zien hoe de verbouwing verdergaat. Op dit punt zijn ze bezig met de 4de, wat betekende dat ik moest vragen waar de GN/strips waren heengegaan, en ik hoop dat het weer een mooie ruimte wordt, hopelijk met nog meer ruimte voor GN/strips.

Bij bieb #2 had ik 23 reserveringen, ja, meer dan de vorige keer! En ik had er nog 5 thuis (een moet mijn man nog lezen, 4 moet ik lezen), maar dat betekende dat ik dus nog genoeg plek had om lekker rond te lopen en eens te kijken of ik nog wat meer kon vinden. En ja, dat deed ik. Tot het punt dat ik toch maar eens moest gaan tellen om zeker te zijn dat ik niet té veel had. XD Blij met wat ik heb gevonden en ik heb ook een paar S&W’s meeegenomen. Ik kom er wel met die serie.

STATS: 50 boeken. 12 bij bieb #3 en 38 bij bieb #2!

NOTE: Eerst is bieb #3 (1 foto) en daarna bieb #2 (3 foto’s).

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Het warmtefort by Marieke Lucas Rijneveld
Het boek van Fatima by Fatima Noori
Alle dagen prinsendag by Rob van Vuure
Water scheppen met een lepeltje by Wiebe Brouwer
Mexican Gothic by Silvia Moreno-Garcia
Last Night at the Telegraph Club by Malinda Lo
The Book of Accidents by Chuck Wendig
Over dames en sieraden by Milo Freeman
Homes for Nomads by
De blinden by Maarten de Saeger
Goudhaantje by Mikael Ross
De gestolen triskel by Prado

Hamley op pompoenjacht by Sandra J. Paul
Miss Merkel by David Safier
Roem by Kylie Scott
Daar praten we niet over by Miloe van Beek
Met hoofd en hart by Christie Watson
Oases in de stad by Willemijn Wilms Floet
Honden by Pat Jacobs
Ontdek dierenhuizen by Martin Jenkins
In Afrika met Avi en Kumbi by Khize Wamazambezi
Sisters #16 by William, Cazenove
Shi Xiu #1 by Nicolas Meylaender
Suske & Wiske #313 by Willy Vandersteen
Suske & Wiske #16 by Willy Vandersteen
Ra;resnoet #1 by Gabriele Bagnoli
OMGEKEERDE RIVIER #1 by Maxe L’Hermenier

De hond van meneertje Snor by Georgette
Een beestje voor Pelle by Astrid Lindgren
Ik zie ik zie by Romana Romanyshyn
Morgen durf ik alles by various authors
Superhelden knuffelen niet by Michael Catchpool
Het mooiste blauw by Ibtihaj Muhammed, Hatem Aly
Pippa kan het wel! by Charlotte Bruijn
Mammoet in de stad by Anna Kemp
Voor de liefste oma by Bette Westera, Martijn van der Linden
Ben je ziek, Teckel Tom? by Bette Westera, Noëlle Smit
Julia’s droom by Brigitte Minne, Trui Chielens

Camping Cruel by Rik Peters, Federico van Lunter
Het probleem van juf Pieps by Lida Dijkstra
Ik hou van eenhoorns en dat is giga geheim by Anke Werker, Daniëlle Schothorst
Poeperdje gaat in bad by Marianne Busser, Ron Schröder
Kitty en het sterrenlied by Paula Harrison, Jenny Lovlie
Een spannende zomer op Paardenheuvel by Joke Reijnders
Het verdwenen recept by Tanja Voosen
Nou ja zeg! by Robbert-Jan Henkes, Aaart Clerckx
Pip en Peer, Bles moet blijven by Daniëlle Schothorst
Feest met Pip en Peer by Daniëlle Schothorst
Emiel: Winter op de Hazelhoeve by Astrid Lindgren
Moeder Doorn by Juliet Marillier, Kathleen Jennings

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: