Bibliotheek #2+#3 Haul ~ 2-4-2022

Bibliotheek #2+#3 Haul ~ 2-4-2022

Hallo!!

Welkom bij een nieuwe bieb haul! Op zaterdag ben ik weer gezellie naar bieb #2 en #3 gegaan!

Ik was eerst niet zeker of ik ansich naar mijn beide biebs zou kunnen op zaterdag! Een paar dagen voor zaterdag kreeg ik een berichtje van mijn schoonzus dat ze een afspraak had bij een trouwwinkel en of ik weer mee wilde (de eerste keer vond ze niks, maar die waren dan ook haar stijl niet). Tuurlijk wil ik mee! Hartstikke leuk! Maar in plaats van de twee uur die ze had gepland bezig te zijn… was ze eigenlijk binnen 5 minuten klaar. Yep, she said yes to a dress. Het was geweldig om haar te zien stralen en ik was zo blij dat ze meteen een jurk vond. Natuurlijk wel de andere jurken geprobeerd, maar niks was hetzelfde als numero uno. Dus ja, ik was eerder thuis en dat betekende dat ik dus wel beide biebs kon bezoeken. Ik was ‘s avonds en zondags wel helemaal op hoor. Ik heb me toch geslapen. XD

Eerst was bieb #3 omdat deze als eerste sluit en ik wilde wel genoeg tijd hebben om rustig rond te lopen. Aangezien we pas rond 3 uur zouden aankomen was dit dus de beste optie, immers bieb #2 is nog tot 6 uur open! En wat was mijn bezoek aan bieb #3 geweldig! Echt enorm tof! Ik bleef maar boeken vinden en ik moest zelfs sorry/nee zeggen tegen een aantal van ze. Heb uiteindelijk of foto’s of ze gewoon onthouden zodat ik ze volgende keer kan zoeken. Ik kon niet eens helemaal door de GN/Strip afdeling lopen want mijn 3 plekjes waren al snel gevuld. Ik ben dus enorm blij! Ik vind het zo heerlijk als je gewoon boeken blijft vinden~ En hopelijk is volgende keer Mexican Gothic er, want die wil ik al een tijdje lezen! Helaas is hij steeds uitgeleend. En ja, ik kan hem reserveren.. maar dat kost en geld en reserveren kan soms lang duren dus dan kan het zijn dat hij er niet is of ik te laat ben. Heel erg enthousiast over deze boeken: Songs in Ursa Major + Uit het Niets + Regeneratie!

Bij bieb #2 had ik 19 reserveringen op me wachten en ook niks meer thuis dus kon ik nog lekker wat zoeken naar boeken! Mijn man is achter me aangelopen want het was erg koud buiten en hij had al bij bieb #3 gewacht in de kou. Ik gaf hem geen ongelijk. XD En net zoals bij bieb #3 bleef ik leuke boeken toevoegen. Inclusief wat prentenboek! Ik heb niet mijn quota gevuld bij deze bieb, maar wel bijna! Ik had dus veel plezier met het zoeken van boeken bij elke verdieping/afdeling~ Top 3 boeken: Hartvriendin gezocht, De Yark, De Zoete Bakplaat, and Het spookt op nummer 13! Eep!

STATS: 52 boeken! 12 bij Bieb #3 en 40 bij Bieb #2. 11 strips/GN, 5 non-fictie en de rest fictie!

NOTE: Eerst is Bibliotheek #2 aan de beurt met 3 foto’s en daarna Bibliotheek #3 met 1 foto.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Volg je hart by Elly Koster
Reken maar by Suzanne Peters
Scribble Yourself Feminist by Chidera Eggerue
De nacht der Girondijnen by J. Presser
Hartsvriendin gezocht by Jellie Bouwstra
Jacob en June by Debra Eliza Mane
Abby en Blake by Debra Eliza Mane, Lizzie van den Ham
Wael by Suzanna Janssen
Winter op Kreta by Eva de Wit
De heks van Limbricht by Susan Smit

Het spookt op nummer 113 by Mr. Tan, Yongui Bumont
Voetbalmaniacs kids #3 by Gurcan Gurcel
Suske en Wiske: De tragische tante by Willy Vandersteen
Suske en Wiske: De toetercup by Willy Vandersteen
Suske en Wiske: De schaal van moraal by various authors
Suske en Wiske: De charmante chirurg by various authors
Suske en Wiske: De scheve Schot by Willy Vandersteen
Suske en Wiske: Operatie Siggy by Willy Vandersteen
De zoete bakplaat by Rukmini Iyer
Uitjes en Nachtjes by Ellen Mattheeussen
Wadden by Herman IJsseling

Verzwegen by Gerard van Gemert
Pas op voor Pip en Peer! by Daniëlle Schothorst
Waar is Welmoed? by Agave Kruijssen
De drie Speurders: de museumdief by Bjarne Blomkvist
De drie Speurders: het geheime testament by Bjarne Blomkvist
Bahar Bizar by Michael de Cock, Arevik d’Or
De Yark by Bertrand Santini, Laurent Gapaillard
Wafeltje + Mochi: Een heerlijk feestje by Frank Berrios
Charlie by Monique van den Hout
Poeperdje is een held by Marianne Busser, Ron Schröder
De pinguïn die het koud had by Philip Giordano
Opa Kapitein en de reuzen by Angela Pelaez-Vargas
Op een koude winternacht by Jean E. Pendziwol, Isabelle Arsenault
Amira by Bart van Nuffelen, Kristina Ruell
Verlegen Vliertje by Cat Min
Hieper-de-Pipo by Sam Loman
Echt boos is wel wat anders by Toon Tellegen
Mama te koop by Zanni Louise

Wonderjaren by Frist Marnix Woudstra
Het voorval by Annie Ernaux
Cesare by Soraya Naomi
Regeneratie by Eva Coolen
Uit het niets by Aline Sax
The Last Bear by Hannah Gold
Songs in Ursa Major by Emma Brodie
The Fountains of Silence by Ruta Serpetys
150 Gardens by Stefanie Waldek
De vloek van rood by Sterric
De wereld voorbij by Timothée Leman
Rampokan by Peter Van Dongen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: