Bibliotheek #1 Haul ~ 14-4-2022

Bibliotheek #1 Haul ~ 14-4-2022

Hoi allemaal,

Welkom bij een nieuwe Bieb #1 haul! Ik heb weer wat nieuws te lezen~ danst

Op Woensdag besloot ik lekker naar de bieb te gaan, het was hoog tijd! Ik voel me ook al een tijdje een beetje meh en daarom dacht ik dat Woensdag perfect zou zijn, dan kan ik op Donderdag lekker rustig aan doen, wat ik verdien, en dan op vrijdag weer een bergje dingen doen (want er is altijd genoeg te doen op die dag). Maar nu ik het weer zag van donderdag.. wensde ik dat ik op donderdag was gegaan, haha. XD Veel zonniger!

Ik had al mijn boekjes van de volgende haul helemaal uit (of wel geprobeerd in het geval van een paar) en ik had dus veel zin om weer wat nieuws te vinden~ Het was echt superduper druk bij de bieb, blijkbaar had iedereen hetzelfde idee als ik. Lekker naar de bieb! Boekjes lezen! Ik moest wel lachen om de kinderen bij de kinderafdeling. Je bleef maar kinderen vinden op allerlei objecten, sommige bedoeld om te liggen/zitten… sommige niet. Allemaal met een boek in de handen. Haha. Deed me denken aan mezelf vroeger. Nou ja, tegenwoordig lig ik nog steeds heel vreemd (in ieder geval volgens mijn man, ik vind dat ik normaal ben). XD

Ik had dus weer lekker veel plezier in het rondwandelen door de bieb. Kijken naar nieuwe boeken, zoeken naar wat meer dan dat. Ik heb veel geluk gehad zoals je ook wel in mijn foto zal zien. Ik heb het boek van Dolly Parton gevonden! Ja, in het Nederlands… dus een tikje bezorgd, maar ik heb er ook zin in. Dolly Parton is een geweldige vrouw en ik ben nieuwsgierig naar haar verhaal. En ik heb ook een nieuwe gedichtenbundel gevonden. Ik ben nog steeds niet 100% verkocht voor gedichten, maar ik vind het belangrijk om te blijven proberen, vooral ook omdat ik leuke bundels blijf vinden. En ik had nog 1 Jen Minkman over bij deze vestiging en die heb ik dus ook gevonden! YAS!

Mijn top 3 boeken? The Santa Claus vs Easter Bunny want dat klinkt als een perfect boek voor de Paasdagen, gevolgd door De Magische Bieb en daarna Sintelwoud.

STATS: 11 boeken. 2 strips, 1 gedichtenbundel, 8 fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Of Women and Salt by Gabriela Garcia
A Complicated Love Story Set in Space by Shaun David Hutchinson
Missy’s Super Duper Royal Deluxe Field Trip by Susan Nees
Koning van het Sintelwoud by Jen Minkman
Ren Rose, ren by Dolly Parton, James Patterson
Dood gewoon gaan hemelen by Plint
De magische bieb: Bieb op stelten by Femke Dekker
Bolle #1 by Alcante
Bolle #3 by Alcante
Santa Claus vs The Easter Bunny by Fred Blunt
Geroezemoes by Yelena Schmitz, Nina Claes, Ruth de Jaeger

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: