Recensie: Lowlands love stories

Recensie: Lowlands love stories

Lowlands love stories (Festival Feelgood, #1) by Lily Frank, romantiek, Knuffel, Man, Vrouw, Korte Verhalen , Sex, Band, Lowlands, Festival4 verhalen die allemaal plaatsvinden op Lowlands! Ik heb genoten~

Het eerste verhaal en een korte en een hele steamy. Oh mijn hemel deze was STEAMY! En supersexy. Over Janus en Ka en over wel een hele interessante scene waar hij inliep. Ik vond het een leuk verhaal. Ja, het was voornamelijk sex, maar dat is niet erg. 🙂

Het tweede verhaal, en het verhaal dat ik het allerleukst vond, over Dore en hoe zijn naar Lowlands gaat met haar vriendin. Die ik, sorry, niet echt een vriendin vond. Sorry, als je vriendin duidelijk zegt dat ze niet comfy is met je andere vriendinnen dan accepteer je dat en forceer je haar niet om met de meiden mee te gaan. Natuurlijk kan Dore ook gewoon nee zeggen, maar Cynthia had ook al gewoon moeten zien dat het niet klikt. Ik vond Dore een leuk personage om te volgen en ook zeker tof hoe ze kunst maakte en ik had graag haar outfits in het echt gezien, al beschreef de schrijfster ze zo goed dat ik het best goed kon voorstellen. Ik vond de romantiek tussen Olaf en Dore enorm zoet en leuk! Die twee hadden echt een portie chemie, PHEW! Ik keek er dan ook steeds naar uit dat deze twee elkaar tegen zouden komen. Ik had ook al vrij vroeg een idee wie Olaf echt was en ik keek uit naar het moment dat Dore dat ook zou doorhebben, tja, blijkbaar werkt een masker toch wel heel effectief (en dat herinnerde mij aan superheldenseries zowel Westers als Japans waar mensen magisch de persoon niet herkennen als ie een pakje of masker op heeft). Ik vond het ook erg tof dat Pandora (en hoe Dore dit niet doorhad verbaasde me gegeven hoe fan ze is) haar hielp! En dat concert aan het einde was gewoon echt perfect en ik moest enorm lachen toen dat gebeurde~ Het einde was lekker sexy en steamy en ik vond het fantastisch! Echt lekker genoten~

Het derde verhaal was tof en ik vond het ook leuk dat het een LGBT verhaal was. Helaas vond ik Pandora niet echt heel erg sympathiek in dit verhaal en dat verpeste toch een tik haar karakter dat we zagen in het vorige verhaal over Dore. Ik snap dat je het niet leuk vindt dat je neef valt op een meisje die jij ook leuk vindt, maar kom op zeg. Je had ook zelf even met Olaf kunnen praten vanaf het begin, of naar Dore zelf gaan en haar vertellen over wat en hoe. Niet steeds dingen dwarsbomen en dan ondertussen lekker flirten met de stagaire (en ‘s avonds lekker over haar denken en dan masturberen). Dat komt heel dubbel op. Plus, ik had, gegeven alles, gedacht dat Rachel overleden was. Of dat er iets ergs mee was gebeurd gegeven hoe Pandora haar helemaal ophemelde. Maar ze was gewoon een tienermeisje die met de flow meeging. Gelukkig werd het verhaal bij het eind beter en ik was ook dolblij dat ondanks alles Naomi Pandora toch nog een kans wilde geven. En die sexscene die volgde pakt een berg ventilators om af te koelen. Nog steeds blij dat we weer de band volgen in dit boek!

Helaas vond ik het laatste verhaal gewoon niet mijn ding. Ik ben blij om te lezen dat deze persoon een nieuw blaadje heeft gemaakt, maar ja sorry, ik had toch liever gezien dat haar liefde NIET bij de band hoorde. Maar dat ze gewoon eens ergens heel anders iemand vond. Want tja, nu blijft het voor die ene persoon voelen als stalken als jij steeds achter je roadie aanduikt. Plus, het voelt dan toch alsof ze niet serieus om is.

Er waren ook wat spelfoutjes en andere foutjes. Het is kliko niet clico, en pervert en niet perfert. Naomi en niet af en toe Naomie.

Al met al, ik vloog echt door dit boek heen. Heerlijk genoten. Helemaal warm geworden van zowel de romantiek als de sex scenes. Ik heb nog een paar Lily Frank boeken te gaan, en hopelijk schrijft ze daarna snel weer meer~

Star rating, 3 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: