Recensie: Liefde zonder kleerscheuren

Recensie: Liefde zonder kleerscheuren

Liefde zonder kleerscheuren by Lily Frank, Gras, Naturistencamping, Frankrijk, Vriendschap, Romantiek, NovellaEen romantisch boek met een setting die ik nog niet echt in boeken heb gezien… een naturistencamping! Erg leuk geschreven~

Ik ben momenteel lekker bezig met de Lily Frank boeken aan het lezen! Niet altijd heel makkelijk te vinden in biebs, maar ik heb er nu toch al mooi aantal gevonden en gelezen. En dit boek was wederom heerlijk!

Ontmoet Robin! Zij denkt een lekker ontspannen vakantie te hebben met haar vriendin, even niet denken aan die relatie en hoe die is kapot gegaan. Alleen, haha, had ze dan wel even de kleine lettertjes moeten lezen! Ze gaat naar een naturistencamping. Ik zou net zoals Robin ook geen zin hebben gehad hoor, ik zou me zo oncomfortabel voelen en net als zij gewoon permanent een handdoek om me heen houden. Want blijkbaar mag dat wel dus yay! Ik was dus wel eventjes onzeker, want ja, naturistencamping… hoe gaat dat werken voor de setting, maar het werkte uiteindelijk toch wel! En ik vond Robin ook een erg leuk karakter om te volgen en ik lag ook compleet dubbel om haar eerste ontmoeting met Ned. Tja, je moet je ergens aan vastpakken? XD

We lezen over de dagen op de camping en we gaan ook met Robin en haar vriendin (en nog wat andere karakters) naar Parijs. Heerlijk! Al kan ik me niet voorstellen dat je zo makkelijk het Louvre instapt, ik heb best wat verhalen gehoord over reserveren en anders heel lang wachten. Ik vond het trouwens wel hilarisch hoe Robin haar ogen rolde bij de Eiffeltoren maar zelf ook vooral toeristische dingen wilde zien. Tja, die Arc? Daar wil ook iedereen heen. Notre Dame? Same story.

Ik heb al heel wat romantiekboeken gelezen dus ik had al vrij vroeg een vermoeden over Cissy en ik had het dus ook helemaal goed. Helaas heeft Robin dat niet door en dat veroorzaakte jammere situaties en ik had gewoon gewild dat Robin op de man was afgestapt vanaf het begin. Gewoon even alles duidelijk. Hop.

Dus ja, de romantiek laat iets op zich wachten maar gelukkig hebben de twee wel echt lekkere chemie. Ze pasten gewoon goed samen en ik was enorm aan het hopen dat ze samen zouden komen. Gelukkig doen ze dat ook. Ik zie dat niet als een spoiler. Ik heb tot dusver geen LF boek gelezen zonder Happy End. Ik vond het leuk om te zien hoeveel ze gemeen hadden, nou ja, behalve het nudistenstuk. Daar heeft Robin niks mee en Ned vindt het helemaal top.

Ik vloog echt door het boek heen. Wat heerlijk! Lekker gelachen en genoten. Af en toe wat oncomfortabel door het nudistengedoe. Ik zou hem aanraden.

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: