Recensie: Koeien zeggen boe

Recensie: Koeien zeggen boe

Koeien zeggen boe by Steve Webb, Fred Blunt , Kinderboek, Prentenboek, Humor, Dieren, Boerderij, Grappig, Tractor, Boer, KoeienEen superleuk en hilarisch boek over de geluiden van dieren en 2 koeien die BOE gaan!

Ik had dit boek al een tijdje op het oog en toen kon ik hem dan eindelijk eens lezen, de bieb had hem eindelijk! Nou ga ik dit boek ook zeker halen uit de winkel omdat ik hem bij mijn collectie wil!

In dit boek leren we alles over dierengeluiden (en ook nog wat boerderijmachines). Van honden die woef gaan. Tot kippen die tokken. Tot katten die miauwen. Maar er zijn ook twee koeien die maar niet willen leren dat ze niet BOE moeten gaan maar MOOOOOEEEE. En daar is het stukje dat ik gewoonweg geweldig vond. Want de koeien doen niet normaal boe, nee dit is een BOE van iemand laten schrikken en ik lag compleet dubbel om de koeien en hun schriktechnieken. En ik niet alleen. Want ik las dit boek voor aan mijn man, ik wist dat hij dit boek ook leuk zou vinden en zo hebben we samen hartelijk gelachen om de koeien.

Normaal ben ik ook echt niet zo van de herhaling in een boek, maar weet je? Dit boek maakte het gewoon leuk. Dit boek maakte het origineel en dat je gewoon uitkeek naar wat de koeien nou weer zouden uitspoken. Waar ze nu weer vandaan zouden komen.

Ik vond het tof van de boer dat hij een oplossing bedacht.. maar ja… Ik had al een beetje verwacht hoe dat zou gaan. XD Ik verklap verder niks, maar mijn hemel dat einde. Haha.

Kijk ook zeker naar de schutbladen, ook daar geluidjes van dieren… maar ook twee ondeugende koeien.

De illustraties waren echt tof, wat een leuke stijl en wat paste het goed bij het verhaal!

Ik zou dit heerlijke en hilarische boek aan iedereen aanraden. Wat hebben mijn man en ik gelachen zeg!

One thought on “Recensie: Koeien zeggen boe

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: