Recensie: Brandend Verlangen

Recensie: Brandend Verlangen

Brandend verlangen by Lily Frank, Brandweer, Utrecht, Romantiek, Kus, Steamy, Sex, MysterieEen sexy en leuk boek over een vrouw die haar brandweerman zoekt, zal ze hem vinden?

Mijn allereerste Lily Frank en ik heb toch een portie genoten! Ik ben blij dat ik dit boek (en een ander boek van haar) heb meegenomen uit de bieb. Hopende dat het misschien weer wat leuke Nederlandse romantiek boeken zouden zijn, en dat waren ze beide!

In dit boek ontmoetten we Desiré, op een avond is ze buitengesloten, maar gelukkig is daar de brandweer, met wel een hele hete man die haar helpt. En zo begint voor Desiré een grote zoektocht naar die mysterieuze man! Ik moest wel lachen hoe ze soms aan het werk ging en het werd nog leuker toen Sam in het plaatje kwam die wel wilde helpen om de collega te vinden. Desiré was een lieve en leuke meid en ik las met veel plezier haar avonturen. Ik zat echt te rooten dat ze haar man zou vinden…. maar ik moet ook eerlijk zijn… ik wilde ook eigenlijk dat ze met Sam ging daten.

Wat er gebeurde toen ze haar man vond. OMG, ik wilde iemand, nou ja, twee iemanden in de noten schoppen. Desiré was helemaal niet fout in deze situatie en ik wilde haar gewoon een knuffel geven ,ik vond het heel grof hoe Sam haar behandelde. Hallo, wtf. Als ze er van wist… dan OK, maar nu? Not done. Ik wil meer zeggen maar ik wil niet per se spoilertags gebruiken (WP vindt die niet altijd heel tof). Dus je moet het hiermee doen. XD

Gelukkig wordt het daarna vrij snel weer romantisch en ook heel snel erg steamy. OMG. Het werd toch een portie steamy en ik vond het helemaal top. Lily Frank kan zeker sexy scenes schrijven!

Ik vond het echt helemaal tof dat het boek in Utrecht speelt! Dat is mijn stadje! OK, ik woon er niet meer en kom er niet meer vaak (want reizen met openbaar vervoer is niet echt geweldig en dan is er nu ook Corona), maar het is mijn stadje! Wat heb ik genoten van met haar meegaan door de straten van Utrecht en dan ook een paar keer de binnenstad (en ik wenste zo hard dat ik even het boek kon binnenstappen toen ze Broese noemde).

Ook bonuspunten naar Cissy of Ciska, wat een fantastische meid is dat! Echt een vriendin die iedereen wilt hebben.

Het einde vond ik erg leuk! Maakte me heel blij!

En dat bonusverhaal? Sorry, maar daar heb ik gewoon niet genoeg aan! Ik wil dat dat koppel ook een heel boek krijgt! Wat een leuk stel was dat~

Ik zou dit boek 100% aanraden! Ik ben er gewoon in een keer doorheen gevlogen! Lekker romantisch met wat humor en dan ook later nog wat steaminess~

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: