Recensie: Beer is nooit alleen

Recensie: Beer is nooit alleen

Beer is nooit alleen, Marc Veerkamp, Jeska Verstegen, Beer, Dieren, Piano, Vriendschap, Rust, Prentenboek, Kinderboek, Boom,Een beer wil gewoon eens wat RUST. Gewoon even een boek lezen of luieren. Leuk boek!

In dit boek ontmoeten we een beer die heel goed piano kan spelen (en me daarbij deed denken aan die andere pianobeer in een ander prentenboek). Hij is echt supergoed en iedereen in het bos luistert erg graag naar hem. Iets té graag zien we al snel. Ik had al snel medelijden met de beer en ik was ook al snel boos op de dieren in het bos. Want ja, leuk dat jullie zijn muziek mooi vinden, maar geef die beer ook eens wat ruimte! En jullie hoeven echt niet zo verwaand te doen als de beer boos wordt of zich verstopt. Echt. Stelletje insert wat boze woordjes die ik niet hier kan neerzetten want het is een recensie voor een kinderboek.

Ik hoopte maar hard dat de beer rust zou vinden en ik was dan ook blij met de richting die dit boek op ging! Dat maakte me echt blij. Het paste goed bij het verhaal en de rust die beer zocht.

Ik vond de illustraties ook best mooi gedaan!

Al met al, ik vond het leuk geschreven en ik hoop dat de beer beter zijn grenzen aan kan geven in de toekomst. En dat hij gewoon lekker wat meer rust vindt! Aanrader~

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: