Nederlandse Boeken Haul Februari 2022

Nederlandse Boeken Haul Februari 2022

Hoi iedereen!!

Thee, boeken, GIF, Anime

Welkom weer bij een nieuwe Boeken Haul voor Nederlandse boeken!!

Wat is deze maand toch voorbijgevlogen zeg! Voor ik het wist is het opeens het einde van Februari. En dat terwijl er nou niet superveel is gebeurd in Februari. Ik ben jarig geweest (hip hip hoera), we hebben nog naar hondjes gezocht (en nu besloten maar even te wachten omdat het veel stress is), heb een thuis-date gehad met mijn man , maar verder nou niet veel spannends. Hopelijk over een paar maanden, als we dan niet weer in een Lockdown zitten, kan ik weer wat leukere dingen doen, nu ben ik nog voorzichtig + door twee jaar amper tussen de mensen te zijn geweest stress ik echt enorm als er een massa mensen is. Langzaam maar weer eens wat dingen gaan doen. Heel langzaam. XD

Het was een goede maand voor lezen. Ik heb lekker veel gelezen! En ik heb dus ook een mooie stapel boeken toegevoegd aan mijn boekenkasten. Ik zal in deze post mijn Nederlandse haul laten zien, maar als je nieuwsgierig bent naar mijn Engelse boeken kijk dan zeker hier.

STATS: 4 NL boeken gekocht!

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Factopedia by Kate Hale
Club Donald Duck #7 by Disney
Binnen bij bol.com by Jeroen van Bergeijk
Oost west, thuis best by Jonny Lambert

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: