Bibliotheek #4 Haul ~ 28-3-2022

Bibliotheek #4 Haul ~ 28-3-2022

Hoi iedereen~

Welkom bij mijn nieuwe Bieb #4 haul!

Het is al weer een tijdje geleden dat ik mijn haul heb gedeeld! De laatste gewoon geen zin gehad om een hele post te typen dus deelde ik het maar op Twitter. Maar nu heb ik er weer zin in, dus hier zijn we! Vrijdag weer lekker bij de bieb langsgeweest en wat had ik een geluk!

Ze hebben laatste de nieuwe boekentafel weer weggehaald (weten ze het ondertussen al of ze dat nu wel of niet willen) en dus moet ik nu echt zoeken en maar hopen dat niemand de boeken achterhoudt, want dat doen ze ook graag! Gelukkig vond ik ditmaal alle boeken die ik graag wilde hebben en die nieuw waren. Wat een geluk! Ik bleef maar boeken vinden en uiteindelijk moest ik mezelf stoppen want ik had mijn 10 boeken gevonden. Argh! Haha, dat is hoe het steeds gaat.

Ik ben nu ook bezig met een nieuw project, Suske en Wiske gaan lezen! Ik heb een flink aantal gelezen toen ik kind was en mijn ouders kochten ook steeds de nieuwe. Alleen op een gegeven moment veranderde er gewoon té veel en besloten we niet verder meer te lezen/kopen. Ik heb dan ook een aantal jaar alleen maar de hommage albums gelezen of de specials geschreven door andere schrijvers/tekenaars. Maar ik heb nu echt zin om toch weer de S&W serie een kansje te geven. Nu is mijn jaarlijkse aantal boeken al best hoog, maar ja, ik heb ook geen zin om het teveel te spreiden, vooral ook omdat ik nu de oudere delen die ik vroeger las ook wil herlezen. Dan duurt het gewoon té lang. Dus ik heb bij de bieb alvast 1 boek gehaald (en die heb ik in het weekend gelezen en ik vond hem leuk dus nu nog gemotiveerder om te lezen).

En ja, bij de tijd dat deze post online gaat heb ik al een paar boekjes gelezen, tja, ik kon niet wachten tot maandag hoor. XD Té leuke boeken!

STATS: 10 boeken!

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Gamehelden tegen de monsters by Marcel van Driel, Paco Vink
De trollen brullen by Rüdiger Bertram
De trollen gaan op reis by Rüdiger Bertram
De fantastische verhalen van Tashi by Anna & Barbara Fienberg
De vermiste fee by Anna Ruhe
Snelle Sam: De ontvoering by Olav Mol
Ik wil de slak zijn die haar huis draagt by verschillende schrijvers
Groot weetjesboek over de prehistorie by Cécile Benoist
Pia by Jacques & Lise
De zalige ziener by Willy Vandersteen, Luc Morjeaeu

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: