Bibliotheek #2+#3 Haul ~ 12-3-2022

Bibliotheek #2+#3 Haul ~ 12-3-2022

Hallo!!

Welkom bij weer een GEWELDIGE en EPISCHE haul! Ik ben op zaterdag weer lekker naar Bieb #2 en #3 gegaan!

Waar zijn echt die drie weken heen? Haha, het voelt alsof ik net ben gegaan. Ja, mijn boeken zijn op, maar het voelde niet alsof de tijd voorbij is gegaan. Ben er enigszins wel blij mee dat de tijd op punten weer wat sneller gaat. Met corona voelde het vaak zo eindeloos.

Eerst naar Bieb #2 gegaan. Bieb #3 is nog steeds wat lastig vanwege wegwerkzaamheden, dus die doe ik nu lekker als laatst. Ik had 29 reserveringen wachten op me. Oh, en een paar die ze nog niet hadden gevonden dus die wilde ik eerst zoeken voordat ik wat ging rondwandelen. Gelukkig daar weer een aantal van gevonden. En ik heb ook wat leuke en toffe boeken gevonden terwijl ik nog even rondkeek, want tja, ik wil wel een lekkkere voorraad boeken! Zelfs de nieuwe release tafel had wat verrassingen voor me! Ik check altijd bij de aanwinsten hoor, maar op een of andere manier duurt het blijkbaar soms wat langer voordat ze online staan. Geen idee waarom. XD

Ik had wat moeite met mijn reserveringen vinden, iemand anders heeft ongeveer dezelfde drie letters als ik. En deze persoon reserveert ook echt bergen. Dus uiteindelijk heb ik voor het laatste boek maar iemand van de bieb om hulp gevraagd. Ik kon het echt niet meer vinden. Gelukkig is dit probleem opgelost! Ik heb eindelijk mijn naam verandert naar die van mijn man, iets dat ik al een tijdje overal wil hebben maar door corona en andere dingen gewoon nog niet voor alles heb gedaan. Het betekende wel een hele nieuwe account! Blijkbaar moet dat. Ach ja, ik heb nu weer een stukje administratie gedaan en het is het helemaal waard.

Bij bieb #3 heb ik lekker rondgelopen en gezocht naar alle nieuwe boeken! Ik heb best wat geluk gehad met boeken vinden, al voelde het wel alsof ik al uren aan het zoeken was. Tja, waar andere biebs hun collectie beter hebben gesorteerd heb je bij deze bieb spanning en daarna gewoon al het andere. Dus zoek je romantiek? Ga maar hartjes zoeken in de romans. XD Ik ben echt waanzinnig blij om de nieuwe delen van Sigmund en Ekhö te hebben gevonden. Ik zit al maanden te zoeken naar ze! Eindelijk zijn ze er dan! Yay!

STATS: 40 boeken van bieb #2 en 12 van bieb #3! 52 boeken in totaal~ 8 non-fictie, 5 comics/graphic novel, 11 prentenboeken, 28 fictie.

NOTE: Eerst plaatje is bieb #3 en de anderen zijn van bieb #3.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Dubbeldate by Suzanne Peters
Mijn lust en mijn leven by Marith Iedema
Stapt een vrouw in de auto by Natalie Hanssen
These Witches Don’t Burn by Isabel Sterling
Sweet Home Carolina by Debra-Eliza Mane
Ninja Kid #5 by Anh Do
Leon & Mikki: Het eindelozesprookjesboek by Josien de Graaf
De kleuren van de brand by Pierre Lemaître
The Rest Between Two Notes by Fran Forman
Sigmund 31 by Peter de Wit
Ekhö 10 by Alessandro Barbucci
De wondere wereld van Eva by Eva Toorenent

De race naar het noorden by Rop Zoutberg
Redders langs de kust by Mariëtte Middelbeek
Kogels voor de kroongetuige by John van den Heuvel
Het schitterende samenboek by Yuval Zommer
Een tegen allen by Mia Cassany
Het dierenrecordboek by Katharina Vestre, Linnea Vestre

A Mouse called Miika by Matt Haig
Sem eet jam by Sally Rippin
Maartjes bolle beest by Sally Rippin
Spit de lama gaat kamperen by Monique Berndes
Prinses Simone 3 by Robbert Damen
Kitten tegen 2 by Stan Silas
Noortje 32 by Jan Steeman
Voor de liefste opa by Bette Westera, Marije van der Linden
Baas van iets groots by Nelleke Verhoef
Lala’s Woorden by Gracey Zhang
Toen by Jihyun Kim
Olivier de olifant, onze grote vriend by Sean Taylor
Jan, de onderjebedkijkman by Erik Nieuwenhuis
Beer by Richard Jones
Een deur in het bos by Yoeri Slegers
Hé, wil jij mijn vriendje zijn? by Russel Ayto
Mopperberen 1 by Myriam Ouyessad
De blaadjesdief by Alice Hemming

Met een beetje geluk by Tmaara Haagmans
Familiebanden by Bianca van Strien
Verborgen verlangen by Lizzie van den Ham, Debra Eliza Mane
Zwijgmannen by Jaap Robben
Revanche by Mariëtte Middelbeek
Souvenir by Suzanne Vermeer
Een broer | Een zus by Brigitte Van Aken
You’ll be the Death of Me by Karen McManus
The Familiar Dark by Amy Engel
Vlucht naar het eiland by Margreet Maljers
Zoals je bent by Simone Foekens
Retourtje Elzas by Margreet Maljers
Onverwacht by Angelique van Dongen
Thee met koekjes by Angelique van Dongen
Winter in Cockleberry Bay by Nicola May
Beter dan ooit by Angelique van Dongen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: