Bibliotheek #1 Haul ~ 24-3-2022

Bibliotheek #1 Haul ~ 24-3-2022

Hoi allemaal,

Welkom bij weer een nieuwe bieb haul! Gisteren ben ik met een lekker lente zonnetje naar bieb #1 gegaan!

Ik hou het kort, heb dit geschreven om 8 uur ‘s avonds na een drukke dag! Maar ik wil echt even mijn haul delen want wat is ie weer tof!

Het is alweer 3 weken geleden sinds mijn laatste bezoekje (echt waar is die tijd heen aan het gaan?) en het was dus weer hoog tijd om te gaan! Gelukkig is het weer echt GEWELDIG de laatste dagen dus kon ik lekker in lente zonnetje fietsen naar de bieb. Echt genoten van de zon~

En ik had echt lekker veel gelukkig bij de bieb~ Ik vond een berg klinken-leuk-zien-er-leuk-uit-boeken! Nieuwe en oudere. Ik ben een beetje in dubio over het Peanut Jones boek. Ik heb hem een tijdje terug geprobeerd te lezen in het Nederlands maar het werkte niet. Alles was gewoon té letterlijk vertaald in mijn gevoel, en we gaan kijken of het waar is of niet en of de originele versie dan beter is en ik het verhaal leuk vind.
Ik ben erg enthousiast over de nieuwe comics/GN die ik heb gevonden. Ik hou van een lekkere/goede/geweldige GN/comic en ik ben blij om te zien dat deze bieb zijn best doet om er meer toe te voegen aan de collectie!

Ik kan weer lekker lezen~ YAS!

STATS: 15 boeken. 4 comics/GN, 2 prentenboeken, 9 fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
De volgende scan duurt vijf minuten by Lieke Marsman
Schoon genoeg by Suzanne Peters
Ring Ring by Jeroen Zijlstra
Mijn hart van ijs by Jen Minkman
Liefdesverdriet en andere ongevallen by Lucia Zamolo
Ik zal je vinden by Daka Hermon
Dichter nr.22 by various authors
Peanut Jones and the Illustrated City by Rob Biddulph
Knight Sir Louis and the Dragon of Doooooom by Brothers McLeod
Binnen bij de buren by Einat Tsarfati
Waar is mama? by Hong Cuili, Mr Biro
Come Together by Chamblain, Goalec, Drac, Mommaert, Devis
Centralia by Miel Vandepitte
Adventureman #1 by Terry Dodson
Ninn #1 by Darlot, Pilet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: