Bibliotheek #1 Haul ~ 2-3-2022

Bibliotheek #1 Haul ~ 2-3-2022

Hoi allemaal,

Welkom bij weer een nieuwe bieb haul! Eergisteren ben ik lekker naar bieb #1 gegaan!

Ik wist nog niet zeker of ik nou op Woensdag of op Donderdag wilde gaan, uiteindelijk gekozen voor Woensdag zodat ik Donderdag even rustig kon doen, lekker kon relaxen. Het was echt superweer gisteren (heb ook mijn eerste ijsje buiten gegeten, yum). Lente komt er aan! Nou ja, ik hoop het. Je weet maar nooit met Nederland. XD

Ik ben niet erg blij met dat de regels voor maskers en afstand houden weg zijn.. MAN, het was gewoon TE druk in de bieb en ik was een van de hele weinige die nog een masker droeg en iets van afstand probeerde te houden. De rest? Gaf er niet om. Ik moet er maar weer aan wennen.. al denk ik dat met mijn anxiety en paniekaanvallen dat het niet erg leuk gaat zijn.

Maar naar leukere dingen! Ik had echt onwijs veel plezier met naar boeken zoeken en ik kon me gelukkig afsluiten van de drukte met wat muziek in mijn oortjes. Ik heb lekker veel boeken gevonden! En ik heb ook een nieuw stuk bij de YA afdeling gevonden met wat leuks, dus daar wil ik volgende keer nog een beetje meer naar kijken.

Ik ben echt helemaal HYPE over Indigo Wilde. Ik had het boek al een tijdje op het oog, maar bij Amazon was hij gewoon erg duur of gewoon niet aanwezig. Dus ik ben blij dat de bieb hem aan zijn Engelse collectie heeft toegevoegd! En ik heb ook een nieuwe stripserie gevonden die helemaal tof klinkt! Merlijn, magie, en humor! danst

STATS: 12 boeken. 3 strips, 1 non-fictie, 8 fictie

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Liefde in de grote stad by Sang Young Park
Indigo Wilde by Pippa Curnick
Duif en muis by Katrien Vandewoude
Pien Vermeer en de Getekende Stad by Rob Biddulph
Lonely Hearts by Jen Minkman
Liefde in Milaan by Saskia M.N. Oudshoorn
Het Resort by Phoebe Morgan
Craft Beer by Raoul van Neer
Land van verwarring by Siska Goeminne, Eva Hilhorst
Acception #2 by Coco Ouwererkerk
Eleonora Mandragora #1 by Séverine Gauthier
Eleonora Mandragora #1 by Séverine Gauthier

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: