Recensie: Prinsje kiest zelf!

Recensie: Prinsje kiest zelf!

Prinsje kiest zelf! by Marjet Huiberts, Myriam Berenschot, Prins, Kinderboek, Kroon, Schattig, Zoet, Prins, PrentenboekHet tweede Prinsje boek en dit keer geen nummers maar kleurtjes!

Ik moest dit boek wel meenemen toen ik hem in de bieb zag, ik had enorm genoten van het eerste boek dat over tellen was en waar je in de torentjes de nummertjes zag. Dit boekje is een kroontje en in elke puntje zit een mooi kleurig juweeltje en over die kleur krijgen we wat te lezen! We gaan de prins weer volgen op een nieuwe mooie dag.

Zo zien we de prins heel blij zijn met zijn rode jasje die hij als een cape gebruikt, hij rent graag weg op groene schoentjes, houdt van zijn rokje. En zo is er meer en ik genoot enorm want het was zo leuk om het prinsje te volgen en te zien wat hij gaat doen en welke kleur de hoofdkleur is! Net zoals het vorige boek echt een hartstikke leuke manier om kinderen iets te leren.

Ik vond het ook heerlijk dat het prinsje zelf van alles koos, zoals de titel ook al zegt. Hij doet zijn eigen dingetje en ik vond het top!

Ik vond ook de tekeningen erg zoet en leuk!

Ja, ik heb dus weer genoten en ik hoop dat er nog meer prinsje boeken komen! Misschien iets met de seizoenen? Of dieren? Ik kijk nu al uit naar de volgende. Ik zou dit boek ook zeker aanraden~

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: