Recensie: Koken zonder bla bla – Makkelijke maaltijden

Recensie: Koken zonder bla bla – Makkelijke maaltijden

Koken zonder bla bla - Makkelijke maaltijden, Kook/Bakboek, Lekker, Eten, Non-FictieEen leuk en creatief kookboek met best wat lekkere en yummy gerechten!

Ik was weer eens op zoek naar een lekker kookboek om te lezen en misschien wat uit te maken en ik kwam deze tegen op de kinderafdeling. Ik gok omdat de manier waarop het geschreven is erg makkelijk en simpel is. Maar er zitten hier wel wat recepten in voor cocktails en andere drankjes. Dus misschien niet helemaal zo passend bij een kinderafdeling. XD

Ik vond de manier erg creatief, in plaats van tekst en veel tekst soms, krijg je alles in leuke plaatjes met een route-planning. Jep. Alles. Van hoe je het moet maken en hoe lang je alles moet koken/laten staan/in de oven/etc.. tot ingrediënten. Alles is in plaatjes! Ik vond het veel leuker om het op deze manier te krijgen dan de muren van tekst die je in sommige kookboeken krijgt. Waarbij ik voordat het einde er is al ben vergeten wat ik moet doen (en dus weer opnieuw moet lezen) terwijl ik bij deze van een aantal nog best goed in mijn hoofd heb hoe ik ze moet maken! Top dus!

De gerechten waren erg lekker en yummy al moet ik er een flink aantal aanpassen vanwege allergie/intolerantie. Leuk dat je vaak sesam gebruikt… maar dat haal ik er lekker uit. Ik heb een aantal gerechten gezien die ik heel heel graag wil uitproberen. Zoals zelf grissini’s maken of die kaaskoekjes of die toetjes. MMM, ik heb nu weer honger!

De foto’s en de plaatjes zijn allemaal erg duidelijk en goede kwaliteit!

Al met al, ben je eens op zoek naar een origineel en leuk kookboek en heb je geen zin om door bergen tekst te gaan als je kookt/bakt? Probeer dit leuke boek zeker eens uit!

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: