Recensie: Groene vingers toveren: Tuinieren voor kinderen

Recensie: Groene vingers toveren: Tuinieren voor kinderen

Groene vingers toveren: Tuinieren voor kinderen by Kirsten Bradley, Aitch, Tuinieren, Projecten, DIY, KinderboekEen leuk boek over tuinieren voor kinderen (maar ook zeker voor volwassenen).

Ik had al een tijdje mijn oog op het boek en gelukkig had bieb #2 hem in de catalogus! Ik was nieuwsgierig wat voor soort boek het zou zijn. Gewoon tuinieren abc/101 of nog iets meer? Wel, het is dus iets meer!

Dit boek heeft allerlei toffe en leuke DIY projecten om te doen voor je tuin of voor de omgeving (immers die zaadbommetjes kun je mooi overal gebruiken om wat moois te verspreiden). We lezen over insectenhotels en voederflessen en zaadbommmetjes. Alle projecten zijn erg makkelijk te doen, de instructies helder, vaak ook met illustraties om het nog makkelijker te maken. En je hebt zowat alles wel in huis, zal hoogstens voor een paar dingetjes naar de winkel moeten. Ik vond de projecten leuk bedacht en ik weet zeker dat de dieren en de planten er erg blij mee zullen zijn!

De illustraties vond ik echt prachtig!

Ik heb dus erg genoten van dit boek~ Ik zou het boek ook zeker aanraden! Ik wil ook zeker wel een aantal projectjes uitproberen.

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: