Recensie: Boris de superheld

Recensie: Boris de superheld

Boris de superheld, toneelvoorstelling, kinderboek, prentenboek, carrie weston, beer, superheldencape, kip, school, klas, dieren, liefEen lief en zoet boek over een kleine beer die toch iets te groot is voor het toneel! Maar toch zijn plekje vindt.

Ik kwam dit zoete boek tegen in een minibieb tijdens een van mijn wandelingen en natuurlijk moest hij gewoon mee. Ik heb al eens eerder 1 of 2 boeken over Boris gelezen dus ik was nieuwsgierig wat hij nu weer zou beleven!

In dit boek gaat de klas van Boris een toneelstuk doen! Maar Boris is wel erg groot en ook superverlegen. Gelukkig is de juf slim en heeft ze wel een erg leuk idee en ik vond dat gewoon zo lief van haar. Dat ze toch nog iets voor hem bedenkt, iets dat hij gewoon zo kan doen. Ik genoot ook van de voorbereidingen voor het toneelstuk. Van uitnodigingen sturen tot kostuums, alles werd gedaan.

Het was ook leuk om de verschillende klassen te zien.

Ik moest wel enorm lachen om het stuk dat Boris de tractor + dieren probeerde te redden. Waarom tilde hij het niet gewoon op? Van wat ik op de illustraties zag is Boris veel groter dan de tractor. Waarom duwen en trekken? Gewoon op, omhoog. XD

Het einde maakte me heel blij en ik genoot van hoe blij Boris was! En ook de voorstelling vond ik erg zoet en leuk gedaan!

De illustraties waren wederom top! Echt wat een leuke stijl heeft de illustrator en wat kan diegene de dieren lief tekenen.

Al met al, aanrader! Ik moet eens kijken hoeveel meer boeken er zijn over Boris want ik vind het veel te leuk en ik kan niet wachten tot ik weer een nieuw deel tegenkom. XD

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: