Bibliotheek #4 Haul ~ 14-2-2022

Bibliotheek #4 Haul ~ 14-2-2022

Hoi allemaal!!

Welkom bij een nieuwe bieb-boekenhaul! Ik ben vorige week vrijdag gezellig naar Bieb #4 geweest!

Ik was al tussendoor wel een keertje of twee geweest maar had even geen zin gehad om voor die kleine beetjes (4 boeken) een post te maken! Maar vrijdag heb ik lekker 7 boeken gehaald (meer kan ik helaas niet op dit moment omdat mijn man nog 3 stripboeken heeft die hij wil lezen).

Het was heerlijk weer en ik had weer wat nieuwe boeken nodig~ Dus op naar de bieb en ik heb lekker rondgewandeld. Er waren niet echt nieuwe boeken (naast Adriaan van Dis en Een boek voor Poes) dus ik ben naar bepaalde kasten gelopen, ik ben namelijk de laatste tijd in de romantiek mood, maar ook gedichten en colums vind ik heerlijk. Ik heb de Sylvia Witteman al gelezen, jaren geleden, maar ik had zin om hem te herlezen~

Ik heb weer even wat te lezen!

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
vijf vrolijke verhalen by Adriaan van Dis
Zelf gemaakt! by Anke Werker, Rick de Haas
Gekke wijven en andere types by Sylvia Witteman
Niemand zo aardig voor mij by Annie M.G. Schmidt
Zomer in New York by Chantal van Gastel
Een boek voor poes by Dianna Wilson
Aan de kant, ik ben je oma niet! by Bette Westera, Sylvia Weve

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: