Bibliotheek #2+#3 Haul ~ 19-2-2022

Bibliotheek #2+#3 Haul ~ 19-2-2022

Hoi iedereen!!

Welkom bij weer een nieuwe MEGA haul! Ik ben op zaterdag lekker naar twee biebs gegaan en een hele verzameling weer meegenomen! Yas!

Ditmaal weer eerst langs bieb #2. Vanwege werkzaamheden aan de weg is het iets moeilijker om de stad van Bieb #3 binnen te komen en te verlaten, dus die bieb wilde ik pas doen als ik klaar was met Bieb #2. Anders zul je zien dat we straks vaststaan en dan moeten we nog een bieb bezoeken.

Ik was ook superblij dat de storm weer voorbij was, al waaide het wel flink nog buiten. Phew!

Bij bieb #2 had ik 22 reserveringen. Met 4 boeken thuis kon ik nog een leuk stapeltje boeken zoeken. Plus, ik had een aantal boeken gereserveerd die de mensen van de bieb nog niet hadden gevonden. Dus ik hoopte dat ik die zou vinden. En voor het grootste deel heb ik dat gedaan. Ze lagen gewoon op de nieuwe releases tafel van de kinderafdeling. XD En daar vond ik ook nog een hele berg andere toffe boeken. Verder lekker door de bieb gelopen en uiteindelijk weer een mooie stapel kunnen toevoegen aan de reserveringen.

Bij bieb #3 besloot mijn man gezellig mee te komen want hij was half bevroren van het bijna uurtje buiten wachten op me terwijl ik bij bieb #2 was. Haha. Hij wilde niet nog eens buiten staan. Ik heb lekker veel boeken gevonden bij Bieb #3, ik bleef ze maar vinden, haha, tot het punt dat ik maar een aantal verdrietig opzij heb gelegd want ik was bijna bij mijn limiet van 12 boeken. Ik was onzeker over het Typex boek want tja, corona in boeken.. nee dank je. Maar het zag er leuk uit. Ik heb hem ondertussen al gelezen en ik ben wel blij hem mee te hebben genomen.

Ik heb ook al wat andere boeken gelezen ondertussen, want ik kon gewoon niet langer wachten. De boekjes riepen te luid.

STATS: 42 boeken bij Bieb #2 en 12 boeken bij Bieb #3, dus 54 boeken in totaal~!
NOTE: Eerste foto is Bieb #3 en de andere foto’s zijn Bieb #2

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
I love happy cats by Anneleen Bru
Wie is Adam Westerman? by Henk Hardeman
The Nine Lives of Furry Purry Beancat: Pirate Captain’s Cat by Philip Ardagh
Lowlands Love Stories by Lily Frank
Salto & Ubba Boek 1 by Wilbert van der Steen
Angst voor morgen by Nelleke Langendoen
Stoverij met fruiten by Marc de Bel
Tot honderd tellen by Cato van Burgh
Hell no by Sarina Bowen, Elle Kennedy, Marielle Brouwer-Tax
Ninjago: Het boek der Elementen by LEGO
Je moeder by Typex
Het leven is een strijd waard by Boon

De avontuurlijke avonturen van Donald Duck #something by Walt Disney Books
Wat is er eigenlijk met jou gebeurd? by Jenny Jordahl
De reuzen #2 by James Christ
Trots op haar by Matthew A. Cherry, Vashti Harrison
vik en tuur aan het stuur by Riet Wille, Frank Daenen
Suiker in melk by Thrity Umrigar
Pas op voor de billenbijter by Lucas van de Meerendonk, Stefan Yama Cab
Kapitein Knut by Victor Engbers
De leukste stomste dag ooit by Sophy Han
Lieve luie Louie by Madleon Koenings
Wolfje wil niet gaan slapen by Jo Lindley
Een tractor voor Tim by Guido van Genechten
Daar ben je dan by Ellen Andrea
De jongen die Auschwitz tekende by Thomas Geve
Frida Kahlo by Silvia López, Elisa Chavarri
Niet het mooiste meisje van de klas by Eddy van der Ley
Het kinderkookboek van de keuken van Kiki by Petra Bosland
Altijd wat te vieren by Carli Cneut
Over mieren die goud verzamelen by Rébecca Dautremer, Brunetto Latini
Viva la Frida! by Annemiek Rens, Circe Henestrosa, Gannit Ankori, Toos Arends, Neja Kaiser, Rannilt Pol
De vallei by Anne-Helene Dubray

Hoe Hors de finale won by Elisa van Spronsen
Sloddervos by Dinand Woesthoff, Dore van Montfoort
Isabella en het trouwfeest by Harriet Muncaster
Victoria Zwart: Stralend en stout by Harriet Muncaster
Rotkat is jarig by Janneke Schotveld, Mijla Praagman
Dummie de Mummie en de Tombe van Achnetoet by Tosca Menten
Ongewenst by Marlies Slegers
Clockwork Angel by Cassandra Clare

Sweetshop of Dreams by Jenny Colgan
All In by Ron Simpson
Barista #1 by Elsbeth Witt
Barista #2 by Elsbeth Witt
Ijskoud verzet by S.R. Grey
De lange weg naar vertrouwen by Bianca van Strien
Sneeuwblind by Roz Marshall
Wedden dat ik blijf by Marijke Vos
Stukken beter by Angelique van Dongen
Opwindende tijden by Naoise Dolan
Ketura by Lisa T. Bergren
De roadtrip van je leven by Lily Frank, Lizzie van den Ham
Liefde zonder kleerscheuren by Lily Frank

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: