Recensie: Vieze Beesten

Recensie: Vieze Beesten

Vieze beesten: ontdek de smerigste dieren van de wereld!, Andy Seed, Clarie ALmon, Dieren, Kinderboek, Goor, Vies, Non-fictieEen leuk boek vol gore feitjes (soms zelfs TE goor voor mij en mijn niet echt blije lijf, haha) over allerlei dieren en insecten in onze mooie wereld.

Ik was in de boekhandel op zoek naar nog een leuk boekje voor mijn collectie toen ik dit boek tegenkwam. Ik hou ontzettend van boeken over dieren, en ja ook de gore, dus deze ging snel met me mee. En ik heb toch een heerlijk portie genoten (en ook wel niet gegeven hoe vies het was). Haha.

We zien allerlei dieren, van gieren tot kakkerlakken. Van lelijke beestjes (die niet altijd heel lelijk waren) tot stinkende beestjes tot beestjes die echt supergoor zijn. Ik vond het leuk geschreven met plaatjes die het allemaal net iets erger maakten. XD Ik heb sommige stukjes dit keer helaas moeten overslaan, het was dat over overgeven over de pagina’s heen. XD Ik kots toch liever niet over mijn boeken heen.

Alleen het verhaal van de opossum is niet helemaal juist. Ze staan vaak niet eventjes op nadat ze uit paniek in defense mode zijn gegaan. Het kan soms uren duren voordat hun lijf weer terugkomt van de stress/mode, hij gaat echt even uit.

Ik zou het boek zeker aanraden en ik denk ook dat hij, mede door de goorheid, populair zal zijn bij kinderen!

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: