Recensie: Van snoepjesproever tot matrassentester

Recensie: Van snoepjesproever tot matrassentester

Van snoepjesproever tot matrassentester. Marianne Busser, Ron Schröder, Matrassen, Gedichten, Versjes, Humor, Grappig, Kinderboek, Prentenboek, Beroepen, DromenEen supertof boek met gedichtjes over verschillende beroepen en dromen die kinderen hebben.

Kan ik eindelijk dit boek lezen! Haha, ik had het al tijdens de Kinderboekenweek op het oog maar helaas was dit boek steeds uitgeleend en niet alle biebs hadden hem. Maar nu, een paar maandjes na de leuke week heb ik hem dan eindelijk!

In dit heerlijk boek door Marianne Busser en Ron Schröder krijgen we allerlei leuke beroepen en dromen van kinderen. Kinderen die graag vrachtwagenchauffeur willen worden en vinden dat ze dat nu ook kunnen zijn (je moet alleen wel wat kussens en een broertje hebben) of een kindje dat houdt van slapen en dan is de keuze voor matrassentester gauw gevonden, en zo zijn er nog veel meer en ik heb me toch genoten van alles. Wat een heerlijke dromen hebben die kinderen, dan was ik gewoon saai als kind. Haha, ik wilde juf worden. XD

Elk versje/gedichtje heeft een prachtige pagina-grote (soms zelfs twee pagina’s) illustraties om het helemaal perfect te maken. Ik genoot van de stijl van de illustratie, sommige zou ik echt gewoon zo op mijn muur willen hebben!

Echt een aanrader voor iedereen! Mooi, dromerig, fantastisch, en de illustraties chef kiss.

Star rating, 5 stars

One thought on “Recensie: Van snoepjesproever tot matrassentester

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: