Recensie: Tot hier en niet verder

Recensie: Tot hier en niet verder

Tot hier en niet verder!, Isabel Minhós Martins, Bernardo P. Carvalho, Prentenboek, Humor, KinderboekOh, wat heb ik genoten van dit heerlijke boek!

Er staat een soldaat op de linkerkant die iedereen van de rechterpagina af moet houden van zijn baas, want die wil graag een grand entree, maar wat er allemaal gebeurd terwijl de soldaat wacht op zijn baas? Ik vond het hilarisch. Het werd steeds drukker en het was geweldig om te zien wat iedereen deed op de pagina’s. Er is een ijsjesverkoper, er zijn twee fietsers die wat doen, de hond laat zich ook niet kisten, en zo is er nog meer. Met elk nieuw personage is er weer iets nieuws te zien.

Het einde was geweldig, ik heb nog harder gelachen.

Ik vond het zeker tof dat de schutbladen verschillend waren (in de ene staan de mensen/dieren vrijwel stil, in de andere bewegen ze). Ook leuk dat de mensen die we zien namen hebben. Ze zijn echt personages van het verhaal!

De art was niet altijd mijn kopje thee, maar de stijl paste wel goed bij het boek.

Aanrader!

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: