Recensie: Taartenfeest!

Recensie: Taartenfeest!

Taartenfeest!, Vis, Kinderboek, Bakboek, Bakken, Taart, Juliette Lalbaltry, Yummy, LekkerZoek je een lekkere en leuke taart? Zoek niet verder maar lees dit erg leuke boek!

Ik hou van kook/bakboeken en neem ook vaak weer eentje mee uit de bieb om te lezen (en ook nog wel eens wat proberen te maken als ik daar tijd voor heb). En ik kon deze, met dat zoete visje op de cover, niet laten liggen. Een bakboek voor kinderen of leuke taartrecepten voor kinderen.

In dit boek hebben we een aantal basisrecepten (aan het begin genoemd) en daarop gaan we leuke taarten maken. Ik genoot echt enorm van de verschillende taarten, OK sommige (zoals de leeuw) waren een beetje vreemd maar voor de rest vond ik ze erg leuk! En ik was ook blij dat ze lekker voor zoet en snoepjes gingen. Heel veel kook/bakboeken tegenwoordig proberen alles gezond te maken, en sorry, je bent maar een keer jarig en het is echt niet alsof je elke dag feest met snoep dus laat een taart lekker zoet zijn.

De recepten zijn allemaal heel makkelijk te volgen. Je hebt twee ingredient lijstjes, de ene voor de taart en de ander voor decoratie. De stappen zijn duidelijk en goed te volgen. Ik had alleen graag willen weten of het hete lucht/boven-onder warmte. Ik ga nu maar er van uit dat ik 10% ongeveer van de temperatuur moet afhalen.

Ik ben ook ERG blij verrast hoeveel ik van dit boek simpelweg kon maken zonder enige aanpassing! Ik heb vaak, vanwege noten/pinda allergie en nog een berg andere allergiën, dat ik moet aanpassen. Maar in dit boek echt heel weinig. Dank jullie wel. Hier een bonuspunt!

Ik heb dit boek nu van de bibliotheek… maar ik kan je nu al verklappen dat dit boek snel aan mijn collectie wordt toegevoegd!

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: