Recensie: Later wil ik klein worden

Recensie: Later wil ik klein worden

Later wil ik klein worden, Job van Gelder, Beroepen, Kinderboek, Prentenboek, Heuvel, Vliegtuig, Gedichtjes, KinderenNog een top boek over beroepen verteld in gedichtjes/versjes!

Nog zo’n boek dat ik met liefde had willen lezen tijdens de Kinderboekenweek! Wat was dit heerlijk zeg! Ben blij dat ik hem nu dan eindelijk heb kunnen lezen.

In dit boek krijgen we verschillende kinderen/personages aan het woord en hun ideeën voor de toekomst. Van archeoloog worden met een grote boze graafmachine tot een kindje dat een raket maakt (en misschien niet heel erg de vader blij maakt maar ik moest lachen) tot gewoon ietsenmaker worden. Iedereen had grootste dromen en plannen en ik genoot! Ik kan me helaas niet herinneren of ik vroeger ook zulke grootse plannen had of dat mijn ik wil juf worden echt het enige was. Ah, zou het niet tof zijn als we een tijdmachine hebben?

Ik vroeg me af of we ooit het gedichtje zouden krijgen waar de titel bij paste, gelukkig kwam ie nog, helemaal aan het einde. Maar weet je, al was het een beetje teleurstellend dat het pas dan er was… het paste ook eigenlijk wel heel perfect bij het boek. Het is een top einde. Iedereen heeft grootse plannen en dan is er dit jochie die gewoon klein wil worden als hij groot is. XD

De illustraties waren echt mooi en ik vond de stijl top! Ze maakten de gedichtjes af en maakten het nog mooier en geweldiger.

Ik zou dit toffe boek aanraden aan iedereen! Ik heb zo genoten!

Star rating, 5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: