Recensie: Later als ik groot ben

Recensie: Later als ik groot ben

Later als ik groot ben, Bette Westera, dromen, Mattias de Leeuw, Prentenboek, Kinderboek, Zwembad, KnuffelEen magisch mooi prentenboek over een meisje dat fantaseert wat ze allemaal gaat doen als ze groot is.

In dit boek ontmoeten we een klein meisje dat met haar moeder naar het zwembad gaat (en haar konijnenknuffel komt ook mee waarbij ik even twijfels had want wie neemt nou een favoriete knuffel mee naar een plek met veel water en de kans om hem kwijt te raken). Terwijl ze daar loopt fantaseert ze de mooiste dingen die ze wil doen als ze groot is. Van normale dingen tot rijden op een hengst om een kudde te begeleiden tot enorme pinda’s geven aan aapjes. Van alles komt aan bod en ik vond het heerlijk om te zien wat het meisje allemaal voor plannen heeft voor haar toekomst. Ik hoop ook zeker dat ze een aantal ooit zal kunnen doen, er zaten namelijk best wel wat toffe bij die ik ook best zou willen doen!

Ik vond het einde echt grappig, zo van ik ga dit allemaal doen… maar nu niet want ik ben nog niet groot. XD

De illustraties waren mooi gedaan! Leuke stijl~

Ik heb dus echt genoten en ik zou dit mooie boek aanraden!

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: