Recensie: Kittens tegen dino’s

Recensie: Kittens tegen dino’s

Kittens tegen dino's, Davy Mourier, Humor, Grappig, Kittens, Katten, Dinosaurussen, Comic, Strip, Sci-fiKittens vs Dino’s, ben jij er klaar voor?

Ik had al een vermoeden dat ik dit boek HELEMAAL geweldig zou vinden maar ik had niet verwacht dat ik hem NOG meer dan dat leuk zou vinden. Haha. Dit was gewoonweg té goed. Het begon al met de eerste pagina’s dat je Eva ziet rennen met kittens in haar armen en een T-rex achter haar.

Ontmoet Eva, ze heeft net haar verjaardag gevierd (en geleerd dat je sommige kadootjes niet moet schudden) en de volgende dag zal een dag zijn die nog groter is en die ze helemaal niet zal vergeten. De volgende dag is er een alien invasie en veranderen mensen in het stadje in DINO’S. Ja! Grote boze dino’s. Eva is gelukkig een stoere meid en tja, het helpt ook als de kittens die je hebt blijkbaar Karatekatten zijn! Waarbij ik meteen flashbacks naar Samurai Pizza Cats kreeg. XD Er zijn grote dino’s en kleine en ze moeten allemaal ontweken worden.

Het verhaal blijft door het hele boek lekker spannend met veel twists en turns want we leren nogal wat dingen over de katten, maar ook over de talisman en over Evas papa.

En dat laatste stuk? Met de aliens? De transformatie (waar ik enorm om moest lachen)? Alles? Hallo, dat was gewoon te geweldig. Ik dacht dat het niet beter kon worden maar BOEM de schrijver laat me wederom verrast achter!

De katten waren ook geweldig, zowel in hun kattenvorm als in hun Karatekatten vorm, en mooi hoe twee katten iets volwassener waren dan de andere. Die andere ging in dozen, zat vaak zijn cough zekere delen te likken, en meer. En.. arme vogels. XD

Ik vond het laatste stuk met nog wat weetjes over de katten en de gadgets van Eva echt heel leuk gedaan, en ik heb ook gelachen om dat je met de talisman ook Netflix serietjes kan kijken. XD

De art was gewoon perfect. Een beetje manga-stijl, een beetje cartoonish. chef kiss

Ik MOET nu gewoon deel 2 hebben, hallo! Dit was gewoon TE leuk en ik heb gelachen, OMG gegaan, en enorm genoten.

One thought on “Recensie: Kittens tegen dino’s

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: