Recensie: Dino was mijn vriend

Recensie: Dino was mijn vriend

Dino was mijn vriend, Harmen van Straaten, Vriendschap, Dino, Kinderboek, Humor,Een leuk fantasierijk boek over een jongetje dat een dino ei krijgt en deze laat uitkomen!

Ik was zo blij dat ik dit boek eindelijk dan kon lezen. Ik kijk altijd al uit naar de nieuwste van Harmen van Straaten en deze heeft zelfs dinosaurussen dus hij staat nog hoger op mijn wenslijst. Gelukkig had een van de bibliotheken hem!

In dit boek ontmoeten we Mark. Mark wil graag een huisdier en dan vooral een wollig puppytje. Helaas is zijn papa allergisch en dus gaat het niet gebeuren. En dan krijgt Mark iets speciaals, een ei. Ja, ik was meteen sus over de dierenwinkeleigenaar, ik bedoel, hoe komt hij eraan? En heeft hij meer? Maar al snel was ik afgeleid door het ei en wat er mee gebeurde. Want het komt uit! En een dino verschijnt. Een dino met net zoveel honger als een puber. Hele dingen gaan er in en de dino blijft groeien en honger hebben. Ik vond het hilarisch hoe onze hoofdpersoon probeerde de dino te verstoppen, maar ja, er kwam een punt dat dat gewoon niet meer ging. XD Ik vond de dino erg leuk en vond het geweldig dat hij blijkbaar houdt van voetbal (of ballen in het algemeen).

Leuk ook dat Mark een vriend had die hij kon vertrouwen en die hem wel wilde helpen (maar die hem ook vertelde dat hij volgende keer toch voor iets kleiners moest gaan XD).

Het einde maakte me zowel verdrietig als blij. Ik vond het een leuk einde en ik had heel veel extra vragen. Niet alleen naar wat er gebeurde, maar ook zeker nog steeds naar de dierenwinkel.

Met superleuke illustraties!

Al met al, ik heb genoten van dit boekje. Dinosaurussen x voetbal x vriendschap!

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: