Bibliotheek #4 Haul ~ 11-1-2022

Bibliotheek #4 Haul ~ 11-1-2022

Hoi iedereen!

Een warm welkom bij mijn nieuwe Bibliotheek #4 Haul! Gisteren lekker de bieb bezocht en wat heb ik toch een toffe boeken gevonden!

Het is al weer eventjes geleden dat ik naar de bieb ben geweest, net voordat 2021 eindigde ben ik langs gegaan. Dus dit is mijn eerste bezoek van 2022! Ik had wat boekjes op het oog en hoopte dat ik deze zou vinden. Met deze bieb weet je alleen maar nooit of je het kan vinden. Haha. Het helpt gelukkig dat ze tegenwoordig weer een nieuw releases tafel hebben voor kinderboeken en dat daar dan ook vaak echt alles ligt dat nieuw is.

Dus ik heb lekker rondgelopen, even genoten van een andere omgeving (ik zit voornamelijk thuis, kom alleen ‘s avonds even buiten voor een wandeling, nou ja, mits het niet TE koud is XD). Ik had veel plezier in boekjes jagen!

Ik moest ook even langs de biebmensen want een boek die ik zocht die volgens de catalogus bij A moest staan… is eigenlijk gestickerd als een B boek en stond dus ook bij die boeken.

Oh, en kijk ook zeker naar mijn Bieb #1 en Bieb #2/#3 Hauls want daar ben ik vorige week langsgeweest (maar was niet in de bui om de hauls te vertalen voor dit blog).

STATS: 6 boeken. 5 kinderboeken en 1 stripboek.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Mabel Mooiweer en de minipiraten by Noora Kunnas
Poes op de taart by Isabel Versteeg
Maxi van Fluks: een eigenwijze fee by Anna Ruhe, Max Meinzold
Roljoch: De jongen die leerde autorijden met YouTube by Maarten Kuipers, Emanuel Wiemans
Een zee van liefde by Pieter Gaudesaboos
Donald Duck Pocket #313 by Walt Disney Company

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: