Bibliotheek #1 Haul ~ 27-1-2022

Bibliotheek #1 Haul ~ 27-1-2022

Hoi iedereen!

Welkom bij een nieuwe Bibliotheek Haul! Gisteren heb ik Bieb #1 bezocht~

Ik voelde me nog niet helemaal OK (maar gelukkig niet meer 100% griep, nu voornamelijk moe en een tikje snotterig), maar ik wilde erg graag naar buiten. Ik wilde naar de bieb, ik wilde nieuwe boeken, ik wilde even langs wat winkels nu deze open zijn. En het weer was goed, dus ik ging!

Ik had heel veel plezier bij de bieb. Lekker allerlei boeken zoeken en ik had flink wat geluk! Bij Engels vond ik 3 boeken die ik al een tijdje heel graag wilde lezen, eentje vooral zorgde ervoor dat ik even een mini fangirl moment had, namelijk The Love Hypothesis. Ik heb al flink wat gehoord over dit boek en ik wilde hem graag lezen. Dank je bieb! danst En daarna heb ik lekker rondgelopen bij de kinder/YA afdeling en daar wat boeken aan mijn tas toegevoegd. Als laatste de stripsectie bezocht en daar vond ik wat sequels! Eep!

En ik had een leuk gesprek met iemand van de bibliotheek~ Een van de boeken wilde niet uitgeleend worden dus moest ik naar de balie toe! En zo kwam het gesprek op mijn bibliotheek-abonnement. Ik heb namelijk de duurste zodat ik 15 boeken kan lenen en deze 2 maanden kan lenen. Ze was blij verrast er door en begon over hoe lang ik wel niet kon lenen. Waarop ik antwoordde dat het perfect is voor mij want ik ben een echte moodreader. Ik neem vaak wel boeken mee van de bieb die interessant zijn maar het kan even duren voordat ik ze echt lees. Dus dat ik nu 2 maanden de tijd heb helpt echt enorm.

En in niet bieb nieuws, ik heb een nieuwe dwerghamster! Nu de winkels weer open zijn kon ik weer langs tuincentra! Yuki (de dwerghamster die nog steeds leeft) komt van een van de tuincentra en die mensen zijn zo lief met de diertjes dus ik wilde ze graag bezoeken en kijken of ze hamsters hadden. Nou, dat hadden ze. Wel 4 stuks. Maar eentje, eentje was steeds heel actief, nieuwsgierig, en superzoet. Ze kwam ook door de andere tests heen die ik altijd deed voor hamsters (Hoe oud is ze? Kun je haar oppakken zonder dat ze je vinger opeet? Hoe erg vindt ze het nu om wakker te zijn? Hoe nieuwsgierig is ze?), dus ik reserveerde haar (ik moest eerst nog naar de bieb en zo) en een paar uur later haalde ik haar op. Ik heb haar Mimi genoemd en op dit moment zit ze zich lekker te verstoppen. We laten haar lekker zijn, maar komen wel af en toe langs om even met haar te praten en te kijken hoe het met haar gaat. Ze heeft vannacht een lekker feestje gehouden, overal ligt nu zand. XD Zodra ze wat actiever/minder verstopt is, zal ik foto’s delen op mijn Twitter!

Terug naar mijn bieb haul! Ik heb 11 boeken gevonden! 3 gedichtenbundel/versbundels, 3 strips, 1 non-fictie, 4 fictie! Ik heb weer een lekkere stapel boeken!

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Watertrappelen by Lili Reinhart
The Silence of the Girls by Pat Barker
Het staat in de sterren by Roos Verlinden
The Love Hypothesis by Ali Hazelwood
Midnight in Everwood by M.A. Kuzniar
Dans met mij #2 by Isabelle Bottier, Fez, Darko
Return of the Living Deadpool by Cullen Bunn
De artilleuses #2 by Etienne Willem
Het grote mysterieboek by Arwen Kleyngeld
Soms ben ik een ontdekkingsreiziger by Ruth Mellaerts, Toon Delanote, Charlotte Peys
Toen een tak mij tikte by Riet Wille

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: