Recensie: Ridder Roa en de boze tovenaar

Recensie: Ridder Roa en de boze tovenaar

Ridder Roa en de boze tovenaar, Ridder Roa, Fantasie, Magie, Tovenaars, LGBT, Romance, Humour, Kinderboek, Pim Lammers, Natascha StenvertHet tweede boek over Ridder Roa en ik heb genoten!

Ik heb zodra ik deel 1 uit had meteen deel 2 uit de bieb getoverd, gelukkig was ie er!

Degenen die mijn review hebben gelezen weten dat ik een boek wilde over de tovenaar die Roa in het eerste boek tegenkwam? Wel, haha, ik heb mijn wens gekregen, helaas niet 100% helemaal zoals ik wilde, maar ik neem het want vooral later werd het meer het verhaal dat ik wenste! In dit boek is de tovenaar zo down in the dumps dat hij elke man die hij tegenkomt in varkens tovert. Tja, ik snapte dat wel hoor, ik heb ook vaak liefdesverdriet gehad en dan ben je maar blij dat ik geen magie had. XD Gelukkig is de tovenaar niet alleen, hij heeft Roa en Roa heeft wel wat plannetjes zodra ze uitvindt wat er mis is met de tovenaar (het verbaasde me dat ze zo rustig bleef gegeven dat de liefdesinteresse zo deed).

Ik vond het al leuk dat in deze wereld internet is/youtube/etc., maar blijkbaar zijn er dus ook dating apps! Ik moest wel lachen om de afspraakjes, wat een worst dates zeg! Doen me denken aan de korte stukjes in tijdschriften die ik af en toe lees. Van tovenaars die echt TÉ zijn tot tovenaars die het beter weten. Ach hemeltje, ik wilde gewoon Bonno een knuffel geven.

Ik vond het einde echt helemaal het einde (sorry, het moest). Wat leuk! Niet alleen voor Bonno, maar ik glunderde ook toen een van de ridders wel een hele speciale wens had!

De illustraties waren weer erg leuk!

Dus ik zou dit boek heel heel erg aanraden! Wat een heerlijk positief en grappig boek met trouwerijen, dating apps, tovenaars en magie, en meer. Oh en kunnen we nog een boek krijgen (ik zou best de moeder van Roa en de vader van Ayla samen zien ;)).

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: