Recensie: Het onhandige vleermuisje

Recensie: Het onhandige vleermuisje

Het onhandige vleermuisje, Nanna Nesshöver, Vleermuis, Grappig, Bed, Vriendschap, Avonturen, Grappig, Schattig, DIerenEen superzoet verhaal over een kleine vleermuis genaamd Vera die heel onhandig is… en ook overdag wakker is in plaats van ‘s nachts.

We lezen over al haar avonturen overdag. Van vriendjes en vriendinnetjes maken tot verjaardagfeestjes en huisdieren (ja, zelfs een vleermuis wil een huisdier). Er is nooit een saaie dag en Vera komt elke avond doodmoe thuis om weer lekker te slapen. Ik vond het heerlijk om te zien wat Vera nu weer uithaalde en ik vond haar energie geweldig (ze heeft net zoveel als ik, haha). Ze is ook nergens bang voor en gaat alle uitdagingen aan. Ik vond het top om te zien welke dieren er zoal in het bos woonden.

Ik had wel graag ook wat meer van haar familie willen zien nu zien we ze heel weinig en voornamelijk op het laatst nog vlug bij de verjaardag van Vera. Ook hoefde van mij het hele stuk voor het slapengaan niet want dat was zowat steeds dezelfde blabla met een paar kleine variaties maar niet genoeg voor mij.

De illustraties vond ik erg leuk en pasten goed bij het verhaal. Het font was anders dan normale boeken en dat vond ik ook leuk gedaan!

Ik hoop dat we meer Vera boeken krijgen.

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: