Recensie: De zoete zusjes vieren kerst

Recensie: De zoete zusjes vieren kerst

De zoete zusjes vieren kerst, Kerstboom, kinderen, zoete zusjes, kerstmis, kerst, kinderboek, familie, feestdagen., blauwDe Zoete Zusjes zijn terug in dit heerlijke kerstboek! Echt perfect voor deze dagen~

Ik was echt zo blij dat ik dit boek heb gevonden bij een van mijn biebs. De boeken zijn vaak zo razend populair dat je vaak snel genoeg naar de bieb moet gaan om hem te krijgen. En anders wachten. XD

Ik had dit boek ook graag willen bewaren tot kerst, maar helaas iemand had hem gereserveerd dus moest hij terug op de 10de van December. Ach, een vervroegd kerstboek is ook niet erg. XD

In dit leuke boek zien we hoe de Zoete Zusjes en hun familie zich klaarmaken voor Kerst. Van kerstbomen kopen tot outfits bedenken tot een lichtjestocht en naar de kerstmarkt. Echt van alles komt voorbij. Alles dat je met Kerst kunt doen (plus natuurlijk ook dingen die je als kind vroeger op school deed) doet deze familie wel en ik vond het gewoonweg heerlijk om te lezen. Vooral in deze Coronatijd waarin je heel veel dingen toch niet zo makkelijk meer doet of mag. Dus dan is dit perfect. Ik vond het ook leuk om te lezen dat zij, net zoals ik en mijn man, elk jaar een nieuwe bal mochten uitzoeken. Wij doen dat ook sinds dat we in ons nieuwe huis zijn gaan wonen in 2019. Toen besloten we dat het veel leuker was om heel veel verschillende soorten ballen te hebben dan alleen maar de gewone.

En de lichtjestocht + kerststal? Geweldig en ik vond het helemaal top hoe de zusjes van alles regelden toen het leek dat alles in de soep ging.

Ik heb echt genoten dus en het is een boek dat ik 100% aanraad voor deze (en alle komende) kerstdagen!

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: