Recensie: De capibara’s

Recensie: De capibara’s

De capibara's, Kinderboek, Capibara, Kippen, Acceptatie, Prentenboek, Kippenhok, Mooi, Alfredo SoderguitEen lief boek over Capibara’s, over wat te doen als iemand anders is dan jij, en meer.

Het was al moeilijk genoeg om het boek te krijgen bij bieb #2. Haha. Ik had hem gereserveerd maar ze deden er niks mee/konden hem niet vinden. Tijdens mijn bezoek, ik zoeken, en ja, hoor ligt ie gewoon op de new releases tafel. zucht

Op naar dit boek. In dit boek ontmoeten we een stel kippen van een groep jagers. Het leven is niet het makkelijkst, geen eieren en hop weg. Dan ontmoeten we een paar capibara’s en zien hoe de kippen erop reageren. Tja, zoals veel mensen doen. Boos zijn, regels opstellen, afstand houden, en meer. Het is niet het makkelijkst want de capibara’s willen gewoon een veilige plek, weg van de boze jagers. Ik kon zowel de reacties van de kippen als capibara’s snappen, ik ga verder er niet op in, want ik weet hoe gevoelig men op het internet is.

En dan op een dag is er een gebeurtenis, iets dat heel belangrijk is voor de kippen en de capibara’s! Ik vond het jammer dat er zoiets moest gebeuren voordat x gebeurde, maar ja.

Het einde was spannend en ook onverwacht. Ik had zeker niet verwacht dat dat zou gebeuren. Het einde daar moest ik zowel om lachen als dat ik verrast was. Ik ben nieuwsgierig hoe dat verder gaat.

Mooie illustraties!

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: