Nederlandse Boeken Haul November 2021

Nederlandse Boeken Haul November 2021

Hoi iedereen!

Thee, boeken, GIF, Anime

Welkom bij een nieuwe post, welkom bij mijn Boekenhaul van November 2021!

Ik had deze maand best wel wat nieuwe Nederlandse boeken dus ik dacht die kan ik ook mooi delen met mijn Nederlandse bloglezers~ En misschien als ik volgende maand weer genoeg boekjes heb zal ik ze weer delen. Tenzij mijn lezers het ook best vinden als ik maar 1-4 boeken heb? Laat het maar weten in de comments.

Twee boeken staat niet op de stack, een die ligt beneden in de keuken en ik had even geen zin om helemaal naar beneden te gaan. XD Het boek is Laura’s Bakery Feestdagenboek, een heerlijk boek waar ik al lekker wat dingen uit heb gemaakt en OMG zo lekker! De ander is het hommage album van Suske en Wiske die ergens ligt, waarschijnlijk in mijn chaotische niet zo goede hoofd heb ik hem ergens neergelegd. Ik vind hem wel. Alleen niet nu.

STATS: 9 boeken. 5 non-fictie, 4 fictie.

Pictures, Emoji, Cute
November, Boeken, Lezen

Book List, Emoji, Cute
De grappigste taalfoutjes uit de klas by Mark van der Werf
Club Donald Duck by Walt Disney Company
Griezelbende by Tommy Greenwald
Een visgraatjas met haaiengrijns by Sylvia Witteman
Kansloos by Mel Wallis de Vries
Amalia by Claudia de Breij
Vieze beesten by Andy See, Claire Alman
Suske&Wiske Hommage album by Gerben Valkema
Laura’s Bakery Feestdagenboek by Laura Kieft

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: