Bibliotheek #4 Haul ~ 30-12-2021

Bibliotheek #4 Haul ~ 30-12-2021

Hoi iedereen!

Welkom bij de laatste bieb haul van het jaar! Welkom bij mijn haul van bieb #4.

Vorige week geen fut gehad om te laten zien wat ik had (wel op Twitter natuurlijk), nu wel wat meer fut dus hierbij mijn boekjes!

Ik ben nog steeds zo blij dat de biebs open zijn gebleven en nu dus soort van essentieel zijn. Kan ik tenminste nog ergens heen met mijn chaotische/volle hoofd. Even iets anders zien. Even boeken snuiven. XD Ik heb vandaag ook lekker even de tijd genomen om rond te wandelen en te zoeken naar boeken. En ik heb er een mooi aantal gevonden, inclusief 2 die ik al een tijdje wilde maar die ik maar niet kon vinden bij de andere biebs (blijkbaar populair).

Ik ga dus maar eens lekker lezen!

STATS: 7 boeken.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, CuteDonald Duck Pocket 317 by Walt Disney
Mondays at Monster by Louise Symes Ruth
Mijn stijl by Annie van Gansewinkel
Op zoek naar Ramona by Kader Abdolah
Tot hier en niet verder by Isabel Minhós Martins, Bernardo P. Carvalho
De alles wat je worden wil machine by Kees de Boer
Hier voel ik me thuis by Sebastien Braun

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: