Bibliotheek #4 Haul ~ 3-12-2021

Bibliotheek #4 Haul ~ 3-12-2021

Hallo iedereen!

Welkom bij een nieuwe Bieb haul! Vandaag ben ik langs bieb #4 geweest!

Ja, dat gebeurt niet vaak dat je een bieb haul meteen op de dag zelf krijgt! Maar ik had nog wat plek en ik wilde niet wachten tot over 3 dagen (want ik post niet in het weekend). Ik ben vandaag dus lekker langs bieb #4 geweest. Ik had nog wel 4 boekjes thuis (eentje moest mijn man nog lezen), maar ik had dus weer ruimte voor 6 boeken. Het was eerst niet eens zeker of ik vandaag wilde gaan want ik ben op vrijdag altijd vrij druk met van alles, maar tja, toen zag ik dat het André boek en Fortuna’s kinderen er waren en toen moest ik me toch rap rap naar de bieb toe. Die wil ik niet missen. Beide boeken staan HOOG op mijn MOET lezen lijstje dus ik ben blij dat ik ze nu kan lezen! Ja, ik was dus op tijd met ze meenemen (het gaat soms echt snel hoor).

Nadat ik die boeken heb gepakt van de nieuwe releases tafel/top10 tafel en mijn oude boeken had ingeleverd heb ik ook nog wat rondgewandeld door de bieb heen en nog wat meer leuke boeken gevonden, inclusief een boek dat ik ook graag wilde, namelijk het Zoete Zusjes bak/kookboek! Eep! Zo blij!

Dus ik heb weer wat te lezen. Snel maar beginnen met André en Fortuna’s kinderen want die moeten volgende week weer terug.

STATS: 6 boeken. 2 non-fictie, 4 fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Fortuna’s kinderen by Annejet van der Zijl
Gewoon André by Bert Kuizinga
Mo en Tijger gaan op reis by Elisabeth Mollema
Het grote kook- en bakboek van de Zoete Zusjes by Hanneke de Zoete
Ridder Roa en de gevaarlijke draak by Pim Lammers
Blekke bestaat echt by Judith Koppens, Tineke Meirink

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: