Bibliotheek #2+#3 Haul ~ 18-12-2021

Bibliotheek #2+#3 Haul ~ 18-12-2021

Hey all~

Een grote welkom bij mijn nieuwe boekenhaul! Op Zaterdag heb ik twee biebs bezocht, bieb #2 en bieb #3. En ik ben zo blij want alles is nu dicht tot Januari 14de… zucht

Zo ik had mijn boeken uit, nou ja de meeste (heb er nog maar 4 thuis en die wil ik deze week lezen) en ik wilde weer wat nieuws! En tja, met die dreiging van de lockdown (die dus inderdaad is gekomen) wilde ik echt zeker een berg aan boeken hebben. Ik wil lezen! Eerst gingen we naar bieb #2 waar ik 36 (YAS) reserveringen had wachten! En ik had ook nog 10 ruimte voor andere boeken dus kon ik nog even rondlopen. Onder deze 10 zaten ook twee reserveringen die de biebmensjes niet konden vinden… nou ze lagen gewoon waar ze moesten. Bij hun letter. Alleen daarboven op de showcase plank. Soms vraag ik me echt af of ze wel kijken. XD

En blijkbaar ging iedereen hamsteren bij de bieb want MIJN HEMELTJE het was druk! Zo druk heb ik het al tijden niet gezien. Hamsteren!

Daarna door naar bieb #3 die ook knetterdruk was! Ik heb lekker rondgelopen en uiteindelijk heb ik mijn twaalf boeken gevonden! Ik moest wat moeite doen, maar ik wilde echt graag mijn limiet aan boeken meenemen. Als ik straks niks kan doen heb ik tenminste wat leuks om te lezen.

Sorry jongens, ik ben echt TE gaar om nog een boekenlijst toe te voegen, als ik deze week tijd/fut heb zal ik hem doen. Voor nu krijgen jullie de foto’s.

STATS: 58 boeken. 46 bij bieb #2 + 12 bij bieb #3. 22 boeken zijn non-fictie, 7 zijn kinderboeken, 12 zijn adult/YA, 5 comics/GN, 12 prentenboeken.

NOTE: Eerste vier foto’s zijn bieb #2 en de vijfde is bieb #3.

Pictures, Emoji, Cute

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: