Roos Vink 4 – Schattig!

Roos Vink 4 – Schattig!

Roos Vink 4 - Schattig!, Jan Vriends, Strips, Humour, Familie, Zussen, BrugklasHet nieuwste deel van Roos Vink en ditmaal naast veel brugklas ook veel kleine zusje Indi!

Ik was helemaal blij om weer een nieuw deel in de bibliotheek te zien! Ik word altijd zo vrolijk van deze serie (en ik niet alleen, ook mijn man vindt de serie erg leuk). Wederom met een toffe cover.

In dit boek heel heel heel veel Indi. Die ondertussen al wat groter is sinds de laatste keer dat we haar zagen. Ze leert langzaam wat meer zelfstandigheid (vond het echt leuk om te zien hoe Roos en haar moeder samen juichten als Indi weer iets nieuws deed). Het was gewoon enorm zoet en lief hoe vaak die twee lekker samen dingen deden. Van lezen tot Teletubbies to gewoon lekker slapen. Ik moest wel lachen omdat Indi vaak naar Roos (Row) ging en Roos op een gegeven moment maar gewoon haar huiswerk ging voorlezen aan haar zusje. XD Je moet toch wat als je huiswerk moet maken.

Maar natuurlijk is er ook veel school. Pech onderweg (dat is wel een erg lokaal buitje), een school die nog steeds verwarrend is (echt zo erg), huiswerk dat gewoon té is (wat ik herkende), en nog veel meer. Oh en Roos komt erachter dat ze misschien toch maar gewoon pieper wil blijven. Haha. Het andere gebouw is blijkbaar nog meer Escher. XD

Ik hoop alleen dat die vervelende jongen wiens naam ik altijd vergeet want zo vervelend eens ophoudt met Roos proberen te krijgen. Ze wil je niet gast. Echt niet. Hou gewoon op. Het is ongemakkelijk.

De art is nog steeds erg leuk!

Al met al, ik heb genoten! Wat was dit weer leuk. Ik kan niet wachten op het volgende deel. En tja, zal ze altijd brugpieper blijven? Of gaat ze uiteindelijk toch verder (zoals Elsje).

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: