Recensie: Iedereen kanjer

Recensie: Iedereen kanjer

Iedereen Kanjer, Emy Geyskens, Stef van Malderen, Juliette de Wit, Kinderboek, Talenten, Boeken, LezenEen erg lief en positief boek!

Over een klas kinderen en al hun talenten. Want ja, er is altijd wel iemand goed in iets. Van rekenen tot dingen regelen tot knutselen, je moet het alleen vinden! We zien ook dat een van onze hoofdpersonen toch even niet blij is, en ik kende het gevoel dat zij had. Er is altijd wel iemand in klas of werk die helemaal perfect is en ik ken het gevoel van niks kunnen zo goed.

Ik vond het ook leuk dat er zoveel aandacht voor boeken was, dat de meester elke keer een stapeltje nieuwe meebracht, dat er boeken werden uitgedeeld op school elk jaar. Ik vond het wel vreemd dat de juf niet zelf kon bedenken hoe ze boeken kon krijgen (al vond ik haar boeken er ook niet slecht uit zien).

Ik vond de meester echt een geweldige man. Hoe hij het schooljaar begon en ook hoe hij later allerlei dingen deed voor zijn klas.

Leuk dat er aan het einde nog wat opdrachtjes zijn, zoals los de sommen op de cover op. Of wie heeft x en y gedaan?

Leuke illustraties!

Oh, en ik kan niet vergeten dat je dit boek ook samen kunt lezen en kunt kiezen welk niveau je wilt. Top! Je hebt 4 moeilijkheidslevels. Van heel moeilijk (de zwarte/gewone tekst) tot makkelijker in verschillende niveaus (drie kinderen). Ik heb wel eens eerder theater lezen gezien, maar dit is een heel ander ding en ik vond het echt top. Zo kun je ook later gewoon switchen als je toch de wat moeilijkere stukken wilt proberen.

Grappig genoeg dacht ik dat dit het nieuwe deel was. Waarom? Nou omdat dit boek er helemaal nieuw uitziet in de bieb.. terwijl zijn nieuwe vriendje lijkt alsof hij door heel wat dingen is gegaan. XD

Star rating, 3.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: