Recensie: Bommetje

Recensie: Bommetje

Bommetje, Sacha Cotter, Josh Morgan, Zwemmen, Bommetje, Kinderboek, Prentenboek, Water, BomenEen erg leuk en inspirerend boek over een jongetje dat graag bommetjes wil doen in het zwembad, net zoals iedereen (en dan ook vooral zijn oma).

We zien dat hij veel moeite heeft ermee. Op het land lukt het nog wel om de houdingen te oefenen, maar zodra hij op de plank staat… dan gaat het mis. En iedereen kan het gewoon zonder problemen, iedereen heeft zijn eigen bommetje. Dus ja, de druk om te presteren is er. We zien hem advies krijgen (wat ik op punten hilarisch vond vooral om de broek steeds terugkwam) en we zien hem het blijven proberen. Ondanks alles~

Ik vond het einde en hoe hij zijn dapperheid vond echt geweldig. Zo fabulous! Ik was helemaal het juichen voor het jochie.

Oh, en oma was fantastisch. Zelfs op leeftijd doet ze bommetjes en ik vond haar gewoon zo stoer. Hopelijk ben ik ook zo als ik oud ben!

Geweldige art, erg leuke stijl! Mooie kleuren! Check out zeker de schutbladen aan het begin en het einde die maken het boek echt helemaal af~

Een aanrader.

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: