Bibliotheek #4 Haul ~ 3-11-2021

Bibliotheek #4 Haul ~ 3-11-2021

Hoi iedereen~!

Welkom bij een nieuwe bieb haul voor Bibliotheek #4! Ik ben hier een paar keer tussen de laatste keer dat ik een bieb haul had en nu wel langsgeweest maar ik vond niet dat ik genoeg had voor een post (2/3 boeken is gewoon weinig). Tot dus mijn nieuwste haul!

Ik wilde heel graag langsgaan ik kon wel weer wat nieuwe boeken gebruiken, plus ik had een Top 10 boek en die mag je maar een weekje lenen. Ik had wel wat nieuwe boeken gezien online, maar ik was niet echt hoopvol dat ik deze zou vinden. Deze bibliotheek vindt het namelijk (net zoals mijn vorige bieb #4) heel leuk om kinderboeken die nieuw zijn achter te houden. Waarom? Geen idee. Maar zet ze dan niet als aanwezig in de bieb in de catalogus. Het is zo jammer.

Goed, terug naar positief, ditmaal was mijn man ook mee. Haha, het begint koud te worden buiten en hij had geen zin om 20 minuten buiten te moeten wachten. XD Dus hij liep lief achter me aan terwijl ik boeken aan het jagen was. Helaas heb ik dus niet de nieuwe boeken gevonden, maar ik heb wel wat andere boeken gevonden waar ik heel blij mee ben. Zoals het boek over Normaal (geweldige band) en ik ga alvast even in de Sinterklaas sferen komen met De Zoete Zusjes!

Stats: 5 boeken. 1 strip, 2 non-fictie, 2 fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Bibliotheek #4, Boeken, Lezen, TBR

Book List, Emoji, CuteNormale Verhale by Normaal
Duel om een deal by Walt Disney
Het zusje van by Carlie van Tongeren
De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas by Hanneke de Zoete
Stokbrood by Guillaume Marinette

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: