Bibliotheek #4 Haul ~ 17-11-2021

Bibliotheek #4 Haul ~ 17-11-2021

Hoi iedereen!!

Welkom bij een nieuwe bibliotheekboekenhaul! Gisteren ben ik lekker naar Bieb #4 geweest!

Ik kwam er dus achter dat bibliotheken ook meetellen voor alles moet dicht na 7 uur (ik stond op dinsdag voor een dichte deur) en besloot dan maar overdag een keer te gaan. Toevallig had ik op Woensdag tijd + ik moest even wat afleiding hebben van mijn gare hoofd.

Lekker door de bieb gewandeld op zoek naar boeken + hulp gevraagd want boeken waren verdwenen. XD Uiteindelijk zijn de boeken gevonden, ja, je verwacht het niet maar ze lagen dus gewoon in het kantoortje. Ik moest zelfs een boekje die ik al had gevonden wegleggen want ik kon dit keer maar 7 boekjes meenemen. Ik heb er nog 3 thuis, twee moet ik lezen, een mijn man. Maar ik heb dus gewoon weer lekker 7 boeken en ik ben er al meteen in eentje begonnen en gelezen (de Suzanne Vermeer, zoooo goed geschreven).

STATS: 7 boeken. 1 thriller, 1 strip, 5 kinderboeken.

NOTE Ben heel blij dat Hebban bestaat. Nu kan ik daar linken als het nodig is, en dat was voor deze batch boeken wel nodig. XD Spoedig eens toevoegen aan Goodreads.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Nachtvorst by Suzanne Vermeer
Sinterklaas ABC by Mariska Hammerstein, Juliette de Wit
De vloek van het kattenoogjuweel by Tracey West
De schuilplaats van de duistere meester by Tracey West
Mo en Tijger redden de dieren by Elisabeth Mollema
Zoete Zusjes vieren kerst by Hanneke de Zoete
Suske & Wiske: Een leuke kerst by Willy Vandersteen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: