Bibliotheek #3 Haul ~ 6-11-2021

Bibliotheek #3 Haul ~ 6-11-2021

Hey~

Welkom bij een nieuwe bieb haul! Ik ben op zaterdag naar bibliotheek #3 geweest!

Het was hoog tijd dat de boekjes weer terug moeten. Ik had ruimte voor 11 boeken, mijn man was nog bezig met een GN. Ik hoopte dat ik lekker veel boeken zou vinden, en dat deed ik. Zelfs zoveel dat ik er een paar weer terug moest zetten. XD Volgende keer! Op de benedenverdieping met alle non-fictie/volwassen fictie vond ik hupsa meteen 5-6 boeken en ook op de andere afdelingen bleef ik boeken vinden. Supertof als je weer eens geluk hebt met een bieb! Ik heb ook met plezier een Engels kinderboek aangeraden aan een meisje dat iets leukes zocht.

En ik weet het, JKR is de duivel en slecht en wat nog meer, maar ik kon het Quidditch boek gewoon niet laten liggen. Het moest gewoon mee. Ik wilde het gewoon lezen, de illustraties zagen er zo prachtig uit. Dus ja, ik doe mijn best om zo min mogelijk te doen met de HP wereld of met JKRs werken, maar ik kan het soms gewoon niet weerstaan. Ik hou gewoon teveel van de HP wereld om die voor altijd achter te laten.

Oh, en misschien een controversiele mening, maar ik ben eigenlijk wel blij dat maskers weer moeten worden gedragen. Ik draag altijd al een masker (sinds het begin) en ik ben erg moe/het zat om constant blikken van mensen te krijgen. Dus dit is geweldig. Nu moet iedereen (nou ja, niet dat iedereen het doet, maar de meesten wel).

STATS; 11 boeken. 4 non-fictie, 4 fictie, 3 GN/Comics.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Do Not Disturb the Dragons by Michelle Robinson, Sharon Davey
School’s Cancelled by Serena Patel, Emma McCann
De papierfabriek by Guy Delisle
Samen by Luke Adam Hawker
Belinda’s Homemade Cookies by Belinda Macdonald
Het grote voorleesboek van Ukkepuk by Marianne Busser, Ron Schröder
Het boek voor ontdekkingsreizigers in België by Kristien In-‘t-Ven, Geertje Van Buggenhout
Herbarium by Daisy Ranoe
Albert & Co by Charel Cambré
Van Peking tot Parijs by Ellen Thorbecke
Quidditch Through the Ages by J.K. Rowling

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: