Bibliotheek #3 Haul ~ 27-11-2021

Bibliotheek #3 Haul ~ 27-11-2021

Goedemiddag iedereen~


Welkom bij deel 2 van de grote Bieb Haul Voor We Potentieel in Lockdown Gaan, hier is mijn haul voor Bieb #3. En check out zeker mijn Bieb #1 Haul hier.

Zo op donderdag was er erg veel onzekerheid over wat onze regering nou weer zou doen. Er waren wel adviezen en plannen maar echt nog niks was zeker. Wat een eerste is, meestal is er een dag of zelfs 2 van tevoren wel dingen te weten en leggen ze het op de persco verder uit. Nu niks. Dus ja. En nu op vrijdag (ik schrijf dit rond 11.40am) is er nog steeds bar weinig bekend. Dus ja, ik wilde even zorgen dat, als er een lockdown komt, ik gewoon bergen boeken hebt. Vorige week Bieb #2 en #4 en nu dus Bieb #1 en #3.

In de middag was ik bij bieb #1 en heb ik ook nog wat geshopt. Ik had nog wat dingen nodig + wilde kijken voor kleine kadootjes voor Kerst (of Sinterklaas). En dan in de avond na het avondeten op naar deze bieb.

Haha, ik vond het wel sneu voor de bibliotheekmedewerkster. Maar ja, misschien hadden ze dan de inlevermachines niet uit moeten zetten (echt geen idee of ze nou echt kapot waren of dat het was omdat het al zo laat was, ik ga voor nu voor optie 2). Ik had namelijk bij mijn vorige haul echt enorme chunkers gehaald en die moest zij dus handmatig scannen en over een plaat houden. Sorry.

En ik kon daarna lekker rondkijken voor nieuwe boeken! Ik vond er meteen 4 op de benedenverdieping! Wat een gelukje! Helaas was er maar 1 boek dat interessant leek bij de kinderboeken/YA afdeling. Ze zijn erg veel aan het focussen op Sinterklaas/Kerst dus ja… Maar ik ben wel erg HYPE over het boek dat ik vond want het is eentje van Becky Albertalli en die wilde ik nou al een tijdje! En daarna ben ik lekker naar de GN/Strip afdeling gelopen en daar van alles gevonden. Inclusief weer een nieuwe (nou ja, oude) Vrouwen in ‘t Wit. Een serie die mijn man en ik heerlijk vinden. We hebben nog een aantal die we niet hebben gelezen dus ik ben altijd blij om weer eentje te vinden die we nog willen lezen.

En al was ik helemaal kapot van zo’n drukke dag, ik ben toch onwijs blij dat ik nu gegaan ben. Want tja, ik wil echt even wat boeken hebben.

STATS: 12 boeken. 6 strips/GN, 5 non-fictie, 1 YA.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Meikever by Janny Ruardy
Noah by Takis Würger
Kate in Waiting by Becky Albertalli
Bloemen drogen by Morgane Illes
Topaze #1 by Stoffel Hübsch
Vrouwen in ‘t wit #23 by Raoul Cauvin
Hunker Bunker by Reinhardt Croon
Een klein boekje #1 by Jim
Twee jaar vakantie #1 by Hamo
Mijn dochter, mijn kind by David Ratte
Waterval by Kitty Trepels van Mil
Dali en niets anders by Pere Véhi Contos

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: