Recensie: Vakantie aan de Côte d’Azur

Recensie: Vakantie aan de Côte d’Azur

Vakantie aan de Côte d'Azur, Thea Stilton, Frankrijk, Reizen, Vriendinnen, Mysterie, Mode, Film, KinderboekEen nieuw avontuur in het zomerse Côte d’Azur en dan specifiek Nice/Monaco! Heerlijk genieten~

Eindelijk, EINDELIJK had een van de biebs hem dan. Normaal worden deze boeken binnen een week of twee aan de collectie toegevoegd maar deze duurde blijkbaar 3 maanden.

De meiden gaan op reis naar Colettes groot-ouders huis in Nice bij Côte d’Azur! De meiden hebben grote plannen, maar zoals we al weten worden de plannen groter want de meiden komen altijd wel een mysterie tegen! Ik heb enorm genoten van het eerste stuk, de meiden die lekker de stad ontdekken en ook andere plekken bezoeken, ik wilde maar al te graag een portaal openen om mee te gaan want hemeltje wat zag het er allemaal mooi uit. Prachtige uitzichten, mooie zee, lekker strand, lekker eten (al zie ik dus dat ik heel erg moet opletten wat ik daar eet, haha).

Maar dan begint het! Een vriendin die styliste (en mode ontwerper) is wil de meiden zien en vanaf dat moment werd het nog leuker. Mode, maar ook een mysterie. Want wie steelt de juwelen in de buurt? En wie heeft de verlovingsring gestolen? Wie van het groepje dat rond deze bekende muizin staat is degene die het heeft gestolen. Natuurlijk had ik al vrij vroeg door wie het kon zijn, die persoon was gewoon te sus, dus ja. XD Maar ik vond het helemaal niet erg, ik heb wel vaker met TS dat ik vrij snel het mysterie oplos, maar gelukkig blijft het verhaal toch altijd spannend en leuk! Plus, dan ben je gewoon extra aan het rooten voor de muizinnen. Zullen zij tot dezelfde conclusies komen?

Alleen jammer dat het filmster-muizinnetje zo’n verwend nest was. Hemeltje lief zeg. Je verloofde doet al die moeite en ja, hij heeft geen ring, dan hoef je niet zo’n dramaqueen te zijn. En ook op andere momenten vroeg ik me af hoe iedereen het bij haar uithield. Gelukkig bij het einde zag ik ook een andere kant, alleen jammer dat er zoveel domme drama vooraf moet gaan voordat ze het inziet.

En natuurlijk aan het einde weer een berg leuke informatie, quizzen, puzzels, recepten, en meer. Altijd een leuke toevoeging!

Ik kan niet wachten op het volgende boek~

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: