Recensie: Tien kleine dino’s

Recensie: Tien kleine dino’s

Tien kleine dino's, Mike Brownlow, Simon Rickerty, Blauw, Dino's, Prentenboek, Tellen, Kinderboek, SchattigEen lief schattig telboek met dinobabies!

Ik kon dit superleuke boek niet laten liggen toen ik hem in de bieb zag. Ik hou nou eenmaal van dino boeken en de illustraties zagen er top uit. Dus mee! En ik heb nu eindelijk de kans om hem te lezen (zoveel leuke boeken in mijn leven).

In dit leuke boek slaapt de mama van 10 kleine dino’s en besluiten de kleine dinootjes op avontuur te gaan in de wilde wereld van dino’s. En dat leidt nogal tot wat hilarische, enge, spannende momenten. Nou ja, ik vond het vooral hilarisch vooral omdat de gezichtexpressies hetzelfde bleven. XD Je zag zo’n dino bijvoorbeeld worden opgegeten en zo blij kijken dat je niet het idee had dat het verkeerd ging. XD Het was tof om andere dino’s te ontmoeten en ook wat meer van de wereld te zien!

Leuk dat het een telboek had, we beginnen met 10… en waar eindigen we?

Het einde was zo lief en zoet en maakte me helemaal blij. Dat is precies het einde waar ik op had gehoopt! Ik zal lekker niks verklappen.

Aanrader.

Star rating, 4 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: