Recensie: Dromer

Recensie: Dromer

Dromer, Mark Janssen, Fantasie, Verbeelding, Prentenboek, Kinderboek, Kind, Auto, Tijger, DromenHet kinderboekenweek prentenboek!

Ik was echt helemaal blij toen ik erachter kwam dat het door Mark Janssen werd gemaakt! Ik vind zijn art echt geweldig (en ook zijn verhalen).

In dit verhaal ontmoeten we een kleine jongen genaamd Aron. Vandaag in de klas ging het over wat iedereen wilde worden en blijkbaar wist iedereen dat heel makkelijk. Ik vond het trouwens wel mooi wat de kinderen allemaal kozen, ik kan me vagelijk herinneren dat bij de beroependagen op mijn school er veel saaiere opties waren. Kom op zeg, kinderen hebben nu zoveel leukere opties om te worden! Haha, misschien dat het dan ook wel iets moeilijker wordt om te kiezen, ach als je 8-10 bent heb je nog alle tijd om te kiezen.

Maar Aron weet het gewoon allemaal niet (wat helemaal niet erg is want je bent nog zo jong). Ik vond het echt heel lief van zijn vader wat hij toen deed en wat er daarna gebeurde was een pagina of tig vol met fantasie. XD Het paste misschien niet helemaal en was nogal abrupt, maar toch vond ik het mooi gedaan. En ja, je hebt Denkers en Doeners, maar ook Dromers. Gegeven Aron’s fantasie denk ik dat het wel goedkomt met hem en wat hij later zou willen worden.

Ik vond het nawoord leuk gedaan, ik had hem bijna niet gelezen, want dat doe ik eigenlijk nooit, maar toch even gekeken en toen was ik blij dat ik hem niet heb overgeslagen.

Erg mooie art!

Ik heb dus echt genoten en zou het boek aanraden!

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: