Recensie: Dinopark Vol.1

Recensie: Dinopark Vol.1

Dinopark 1, Bloz, Arnaud Plumeri, T-Rex, dino's, stirps, humor, maf, grappig, non-fictieROAR, de dino’s zijn los! In deze leuke strip zul je heerlijk lachen en genieten, echt een perfect boek voor een zaterdag~

Ik kon dit stripboek gewoon niet laten liggen toen ik hem tegenkwam bij de Bruna. Deze moest mee!

In dit boek lezen we alles over een dinopark, een zoo met allerlei dino’s. Van grote tot kleine. Van hongerige tot niet zo hongerige. Er waren genoeg hints naar Jurassic Park wat ik echt helemaal tof en leuk vond. Ik vond het heerlijk om te lezen over de dino’s, maar ook over de mensen die het park runnen. We zien de raptors worden gevoerd (zal deze stagair het wel redden), een kapper met wel een hele speciale manier om klanten te krijgen, ontsnappende dino’s, races houden op de snelle dino’s. En nog veel meer. Ik vloog gewoon door het boek heen en lag vaak dubbel van het lachen.

Alleen erg jammer van de veren! Gelukkig is er zelfs een strip over dat onderwerp waar ik smakelijk om moest lachen. Tja, sorry, ik ben nu eenmaal  van de generatie waar de dino’s nog geen veren hadden en ik kan gewoon echt niets met wat ze nu zijn. Al mijn lievelingsdino’s zien er op punten nu uit als een kalkoen of kip. Niet mijn ding.

Ik vond het leuk dat we ook nog wat extra achtergrondinformatie kregen over de dino’s. Over DNA, over veren (bah), en nog veel meer. Dat gaf extra dimensie aan het geheel.

En de art was natuurlijk fantastisch, ik vond de stijl echt erg leuk!

Al met al, een aanrader. Jammer van de veertjes, maar ik ben erg blij dat ik het boek heb gekocht en ik ga ook zeker het volgende deel ook kopen.

Star rating, 4.5 stars

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: