Bibliotheek #4 Haul ~ 9-10-2021

Bibliotheek #4 Haul ~ 9-10-2021

Hoi iedereen!

Welkom bij weer een nieuwe Bibliotheek Haul! Ik ben weer naar Bieb #4 geweest voor een nieuwe stapel boeken~

Zo op Zaterdag was het blijkbaar Pokemon Go Community Dag en ik besloot (samen met mijn man) om het dorp naast ons te bezoeken (want met Corona hebben we ons dorp nou wel genoeg gezien XD). Daar was ook nog een bieb die ik nog niet had gezien dus dan konden we daar eens langs. Ik was erg nieuwsgierig naar de bieb en hoopte dat het een leuke was met genoeg boekjes.

Nou de bieb was erg klein, er was nog genoeg om uit te kiezen, maar we waren er wel erg snel weer uit. Het was ook een tikje chaotisch op punten met hoe boeken liepen en ik miste een tafel met nieuwe boeken. Maar, ik vond het ook wel knus. Het zal niet een bieb worden waar ik vaak naar toe zal gaan, dat blijft toch degene in mijn eigen dorp of diegene waar ik laatst naar toe was gegaan. Maar wie weet, als ik weer eens in de buurt ben. 🙂

Ik heb lekker rondgelopen en ik heb een bergje boeken gevonden! Inclusief een nieuwe van Thea Stilton waar ik al een tijdje op aan het wachten was. Normaal worden de boeken vrij snel toegevoegd, maar deze duurde wat langer!

STATS: 6 boeken. 1 non-fictie, 5 fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Kitty and the Great Lantern Race by Paula Harrison, Jenny Lovlie
Vakantie aan de Cote d’Azur by Thea Stilton
De bullebakbaas by Marte Jongbloed, Iris Boter
Weet je wat ik worden wil… by Tosca Menten, Marc ter Horst, Sanne Rooseboom, Janneke Schotveld, Esther Walraven, Mirjam Mous, Mijke Pelgrim, Arend van Dam, Tineke Honingh, Miriam Bruijstens, Evelien Feltzer en Jacques Vriens
Moomin and the Little Ghost by Tove Jansson
Leve de Kroon! by Sarah Devos

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: