Bibliotheek #4 Haul ~ 4-10-2021 (Mini Haul)

Bibliotheek #4 Haul ~ 4-10-2021 (Mini Haul)

Goedemiddag!

Welkom bij een mini-haul voor Bibliotheek #4!

Gisteren voelde ik me wat lekkerder en besloot maar eens naar Bibliotheek #4 te gaan in de hoop op wat nieuwe boekjes! Het was verrassend druk bij de bibliotheek, normaal wanneer ik rond half 8 ‘s avonds ga ben ik een van de weinigen, maar gisteren wilde blijkbaar iedereen een boek. XD Ik heb lekker rondgelopen in de bieb en heb nog een paar boeken gevonden. Het zijn er niet veel, daarom ook de mini haul bij de titel, maar het zijn wel allemaal boeken die ik ERG ERG ERG graag wilde hebben en waar ik dus heel blij mee ben. Plus, nu heb ik nog wat ruimte voor boeken en kan ik misschien op vrijdag eens die ene vestiging van ze bezoeken die ik al een tijdje wilde bezoeken!

STATS: 4 boeken, 2 non-fictie, 1 graphic novel, 1 fictie.

Pictures, Emoji, Cute

Book List, Emoji, Cute
Narwhalidays by Ben Clanton
De Crèche by Elle van Rijn
Het grote AVI boek van Paul van Loon by Paul van Loon
Het grote boek van alle dingen by

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: